Taytak,”Yerelde iktidar olacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, haftasonu Sultandağı, Işıklar, Çobanlar, Kocaöz, Akören ve Akharım beldelerini ziyaret etti. İlçe ve belde ziyaretlerinde vatandaşların, hem partilerine hemde başkan adaylarına karşı büyük bir teveccühü olduğunu söyleyen Taytak, ”İnşallah 1 Nisan sabahı yerelde iktidar olacağız” dedi.

Milletvekili Taytak’a İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve il yönetimi eşlik etti. MHP Heyeti ilk olarak MHP Sultandağı Belediye Başkan Adayı Tacettin Damlarkaya ile birlikte seçim ofisinde ilçe teşkilatıyla birlikte seçimlere ilişkin sohbet ettiler. MHP Sultandağı Belediye Başkan Adayı Tacettin Damlarkaya, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Sultandağ’ından zafer ayrılacaklarını söyledi. Milletvekili Taytak ve beraberindekiler ilçe esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek başkan adayları Damlarkaya’ya destek istediler.

TAYTAK, “IŞIKLAR’DA TEKRAR 3 HİLAL DALGALANACAK”

MHP Heyeti daha sonra Işıklar beldesine geçerek Işıklar Belediye Başkanı ve aynı zamanda MHP Belediye Başkan Adayı Erol Özağıl’a destek istediler. Milletvekili Taytak’ı burada coşkulu bir kalabalık karşıladı. Milletvekili Taytak, Işıklar beldesinde seçim bitmiş diyerek hayırlı olsun dedi. Meydanda belde halkına seslenen Başkan Özağıl, “10 yılda yaptıklarımız ortada yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 10 yıl içerisinde gece gündüz demeden 7/24 sizler için çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. Önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar adayım ve siz değerli halkımın bana tekrar destek vermenizi istiyorum. İnşallah tekrar Işıklar’da 3 hilali dalgalandıracağız” dedi.

TAYTAK, “ÇOBANLAR VE KOCAÖZ EHLİNE EMANET”

MHP heyeti Işıklar beldesinden sonra Çobanlar İlçesini ve Kocaöz beldesini ziyaret etti. MHP Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Sarıtaş’ın seçim bürosunu ziyaret eden Milletvekili Taytak, burada vatandaşlarla ve partililerle birlikte sohbet ederek yerel seçimlerin önemine değindi. Başkan Adayları Sarıtaş’a destek isteyen Taytak, Çobanlar ilçesinde kazananın MHP olacağını ifade etti. MHP heyeti daha sonra Kocaöz beldesine geçti. Milletvekili Taytak’ı burada yüzlerce Kocaöz halkı karşıladı. MHP Kocaöz Belediye Başkan Adayı Musa Kamışçı’ya ve MHP’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Milletvekili Taytak burada Kocaöz halkıyla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

TAYTAK, “AKÖREN’DE SEÇİM BİTMİŞ”

Milletvekili Taytak, seçim ziyaretlerine Akören ve Akharım beldeleriyle devam etti. MHP Akören Belediye Başkan Adayı Veysel Dayan, MHP heyetini belde girişinde uzun konvoylarla karşıladı. Onlarca aracın bulunduğu konvoyda tır’ların da bulunması belde halkı tarafından dikkatle izlendi. Belde içinde konvoy halinde dolaşan partililer daha sonra seçim ofisinin önünde kalabalık bir belde halkı tarafından karşılandı. 7’den 77’ye kadar her yaştan insan hem Veysel Dayan’a hemde MHP’ye destek vermek için meydanları doldurmuş. Akören’de seçimlerin şimdiden bittiğini söyleyen Milletvekili Taytak, başkan adaylarının tüm projelerinin ve vermiş oldukları tüm vaatlerin arkasında olduğunu söyleyerek ‘Veysel Dayan’a hayırlı olsun’ dedi.

TAYTAK, “AKHARIM’DA TARİHİ KALABALIK”

Son olarak Akharım beldesini ziyaret eden Milletvekili Taytak ve beraberindekiler MHP Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yönel ve partililer tarafından belde girişinde karşılandı. Yüzlerce araçtan oluşan konvoyla belde de tur atan MHP’liler gövde gösterisinde bulundu. MHP heyetini Akharım beldesinin neredeyse tamamı karşıladı. Başkan adayları Muzaffer Yönel ve MHP’ye olan ilgi görenleri şaşırttı. Milletvekili Taytak, “Akharım, Akharım olalı böyle bir meydan görmemiştir” dedi. Seçim ofisinin açılışına gelen yüzlerce Akharım halkına teşekkür eden Milletvekili Taytak, “31 Mart tarihinde kazanılacak olan zaferin kutlamasını Akharım halkı bugünden kutlamaya başlamıştır” diye konuştu.

KOCACAN, “VATANDAŞLARIN PARTİMİZE OLAN İLGİSİ BÜYÜK”

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde hem ilçelerde hemde beldelerde vatandaşların MHP’ye büyük bir teveccüh gösterdiklerini söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, belediye başkan adayı çıkarttıkları tüm belediyelere talip olduklarını söyledi. Kocacan, “Belediye başkan adaylarımızı belirledikten sonra ilçe ve bel ziyaretlerinde bulunarak başkan adaylarımıza destek veriyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarla buluşarak partimizin seçim çalışmasını, önümüzdeki günlerde yapılacak olan yerel seçimlerin önemi anlatıyoruz. İlçe ve belde ziyaretlerimizde gördük ki vatandaşlarımızdan hem partimize hem de başkan adaylarımıza karşı büyük bir ilgi var. Haftasonu da Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyle beraber ilçe ve belde ziyaretlerinde bulunduk. Oralarda da gördük ki vatandaşlarımız bizi belediyelerin yönetiminde yer almamızı istiyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi