Taytak’tan TBMM Başkanı Şentop ve TBMM Başkanvekili Adan’a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Taytak, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına seçilen Mustafa Şentop ve TBMM Başkan Vekilliği görevine tekrar seçilen Celal Adan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop ve TBMM Başkan Vekili Celal Adan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı makamlarında ayrı ayrı kabul ettiler.

İlk olarak TBMM Başkanı Şentop'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Taytak, kendisine yeni görevinde başarı diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TBMM Başkanı Mustafa Şentop,Taytak’a Meclis faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Taytak, ziyarette TBMM Başkanı Şentop’a Afyonkarahisar mermerinden yapılmış hediye takdim etti.

Daha sonra TBMM Başkan Vekilliği görevine tekrar seçilen MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan’ı makamında ziyaret eden Taytak, Adan’a yeniden seçildiği görevinde hayırlı olsun temennisinde bulundu. Adan’a Afyonkarahisar mermerinden yapılmış biblo hediye takdim eden Taytak, Şentop ve Adan’ı Afyonkarahisar’a davet etti.

Editör: Haber Merkezi