Taytak,“MHP’nin üretken Belediyeciliği Afyon’da hayat bulacak”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, yerel seçimlerin ardından artık sıranın icraatta olduğunu kaydederek, "MHP'li Belediyelerde vatandaşlarımız 'üretken belediyecilik' ile tanışacak. Vatandaşlarımızla koordineli ve istişare halinde belediyelerimizde seçim döneminde vaat ettiğimiz projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İhsaniye İlçesi'ne bağlı Kayıhan, Döğer beldeleri ile Çay İlçesi'ne bağlı Karamık Karacaören beldesini ziyaret etti.

Millitvekili Taytak'a ziyaretlerinde MHP Afyokarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, MHP Afyonkarahisar Merkez İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi Ahmet Zeki Ertürk ile MHP İhsaniye İGM Üyesi Hamit Çakır ve MHP İhsaniye İlçe Başkanı Salih Öncül'de eşlik etti.

ŞİMDİ SIRA HİZMETTE

  1. olarak İhsaniye İlçesine bağlı Kayıhan Belediyesi'ni ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP'den Belediye Başkanı seçilen Ömer Şahin'le bir araya gelen Taytak, Başkan Şahin'i tebrik ederek, "Seçimleri tamamladık artık bundan sonra vatandaşlarımıza hizmet noktasında olacağız. Kayıhan Beldesi MHP'nin üretken belediyecilik hizmetiyle 5 yıl boyunca hak ettiği noktaya gelecek. Bizlerde Başkanımızın seçim döneminde vaat ettiği projelerinin hayata geçmesi için kendisine elimizden gelen desteği vereceğiz. Genel Merkezimiz, İl ve İlçe teşkilatımız ve ben uyumlu bir çalışma ile Kayıhan Beldemize hizmet edeceğiz." dedi.

MHP'NİN ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİ DÖĞER'DE DE HAYAT BULACAK

Daha sonra beraberindekilerle birlikte Döğer Beldesi'ni ziyaret eden Milletvekili Mehmet Taytak burada da MHP'den Döğer Belediye Başkanı seçilen Mehmet Demirel'le bir araya geldi. MHP'nin üretken belediyeciliğinin Döğer'de de hayat bulacağını kaydeden Taytak, "Döğer Beldesi'ndeki vatandaşlarımıza bizlerin yanında oldukları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra vatandaşlarımızla koordineli ve istişare halinde beldemize hizmet edeceğiz. Sıklıkla şahsım dahil il başkanımız, merkez ilçe başkanımızla birlikte belediye başkanlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelip ben değil biz olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda eksiklerin sorunların giderilmesi noktasında hizmetlerimizi sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

MHP TÜM KADROLARI İLE VATANDAŞIN EMRİNDE

Çay İlçesi'ne bağlı Karamık Karacaören Beldesiyle ziyaretlerine devam eden Taytak yerel seçimlerde MHP'den Karamık Karacaören Belediye Başkanı seçilen Muhterem Algül'e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, "31 Mart seçimlerinde tercihlerini MHP'den yana kullanan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler şuan hem vatandaşlarımıza teşekkür etmek hem de seçilen belediye başkanlarımıza hayırlı olsun demek amacıyla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ancak budan sonra sıklıkla bu ziyaretlerimizi devam ettirerek gerek başkanlarımızla gerekse de vatandaşlarımızla sürekli istişare halinde olacağız. Hizmete giden en güzel yol vatandaşlarımızla bir arada olmaktan geçer. Bu kapsamda ben Karacaören'li vatandaşlarımıza bize gösterdiği teveccüh ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra sözden ziyade icraatlarımızla vatandaşlarımızın karşısında olacağız. MHP tüm kadroları ile artık vatandaşlarımızın emrinde." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi