Taytak, “Yeni sezonda başarılar dilerim”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afjet Afyonspor futbol takımımızın antrenmanını ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Afjet Afyonspor’u MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Mehmet Kocacan antrenman saatinde ziyaret ederek sporcularla bir süre sohbet etti. Milletvekili Taytak, Afyon Afjetspor Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk, Sportif Direktör Ali Günçar ve Teknik Direktör Erkan Avseren ve futbolcularımız ile görüşerek yeni sezonda başarılar diledi.

Kamp Merkezi kurmak istiyoruz

Afjet Afyonspor’un her zaman yanında olduklarını dile getiren Milletvekili Taytak, “Geçen yıl şansız bir şekilde 1. ligden 2. lige düştük. Yeni sezon öncesi sizlere başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu sezon tekrar 1. lige yükseleceğiz. Afyonkarahisar halkının da desteği ile de Süper Lig’e de çıkacağımıza inanıyorum. İlimizde sporun gelişmesi noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. İlimizin kamp merkezi haline gelmesi noktasında girişimlerimiz ve çalışmalarımız devam etmektedir. Bu proje, Afyonkarahisar’ımızın tanıtımı ve yöre insanımızın belirli alanlarda yerleştirilip, istihdama katkı sağlanması, Afjet Afyonspor’a kaynak kazandırılması, hazırlık maçları için stadyum ve butik stadyum inşa edilmesi, dünya standartlarında futbol sahaları, antrenman alanları yapılması ki bu dünya devi futbol takımlarının İngiltere, ispanya liglerindeki takımların Afyonumuzu tercih etmesi için çok önemlidir” dedi.

Kentin ilk bayan futbol takımını olan Afyon İdman Yurdu Bayan futbol takımının antrenmanını da ziyaret eden Milletvekili Taytak, teknik heyet ve futbolcu kızlara başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi