Taytak ve İl Teşkilatından Belediyelere Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Yönetimi Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak’ı ve Taşoluk Kasabasında U-15 Avrupa Bayanlar Güreş Şampiyonasında dereceye giren öğrencileri ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretler ve araç teslimi için ilimize gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sülün Belediyesini ziyaret etti. Ziyaretlere MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Belediyelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, İlçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve partililer katıldı. Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak ve belediye çalışanları MHP Heyetini belediye binası önünde karşıladı.

“Başkanımız en iyi sunmak için çalışmaktadır”

Ziyarette konuşan Milletvekili Taytak, “Sülün Belediye Başkanımız Şükrü Bacak başkanlık koltuğuna oturduktan sonra Sülün Kasabasının gelişmesi için büyük bir çaba içerisine girdi. Kasaba da yaşayan vatandaşlara hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Bizlerde Ankara’da başkanımızın seçim öncesi vermiş olduğu sözleri yerine getirmek adına kendisine destek olmaya çalışıyoruz. Belediyenin araç eksikliğini inşallah önümüzdeki günlerde yerine getireceğiz. Başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

“Vekilimiz her zaman yanımızdadır”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak, “Şimdiye kadar Kasabamıza yapmış olduğumuz her hizmetin arkasında Vekilimizin imzası vardır. Sağolsunlar Ankara’da projelerimizin hayata geçmesi konusunda bize büyük destekleri olmuştur, olmaya devam etmektedir. Kasaba halkımız adına kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Cuma Camisini restore edeceğiz”

Belediye ziyaretinin ardından kasaba halkını da ziyaret eden MHP heyeti vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra yaklaşık 200 yıllık olan ve yıkılma noktasına gelen Cuma camisini de ziyaret eden Milletvekili Taytak, Cuma camisinin restore edilmesi için girişimlerde bulunacağını söyledi.

Milletvekili Taytak öğrencilere başarılar diledi

Milletvekili Taytak ve İl Yönetimi Taşoluk Kasabasına geçerek burada U-15 Avrupa Bayanlar Güreş Şampiyonasında dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi. Taşoluk Belediye Başkanı Hüseyin Çalış tarafından karşılanan MHP heyeti, Fatma Yılmaz, Hava Konca ve Yağmur Karabacak ile buluştu. Öğrencilerle sohbet eden Milletvekili Taytak, “Öğrencilerimiz el ettiği başarı ile ilimizi gururlandırmışlardır. Belediye başkanımıza, hocamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bende bir büyüğünüz olarak her zaman yanınızdayım” dedi. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan da öğrencileri elde etmiş olduğu başarıdan dolayı tebrik etti.

“Belediye olarak spora desteğimiz devam edecek”

Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Taytak’a ve MHP İl Yönetimine teşekkür eden Taşoluk Belediye Başkanı Hüseyin Çalış, “Öğrencilerin başarılarından dolayı kasaba halkı olarak gurur duyduk. Belediye olarak her zaman sporun yanında olduk ve öğrencilerimizi ve sporcularımızı hep desteklerdik ve desteklemeye de devam edeceğiz” dedi. Ziyaret sonunda günün anısına hediye takdimi yapıldı.

Editör: Haber Merkezi