Taytak, “Üretken belediyeciliğin en iyi örnekleri”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, partisinin ‘Üretken Belediyecilik’ modelinin en iyi uygulandığı yerlerin başında Fethibey, Beyyazı, Çay ilçesine bağlı Pazarağaç ve Karacaören beldelerinin geldiğini söyledi. Milletvekili Taytak, MHP’li belediye başkanları tarafından yönetilen belediyelerin, hizmetlerinin vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını söyledi.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve il yönetimi Fethibey, Beyyazı, Çay ilçesine bağlı Pazarağaç ve Karacaören beldelerini ziyaret etti. İlk olarak Fethibey belediyesini ziyaret eden Milletvekili Taytak’ı Fethibey belediye başkanı ve aynı zamanda MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Özdemir ve partililer tarafından karşıladı. Fethibey belediye başkanı Mustafa Özdemir beldeye yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Özdemir, “Fethibey beldesine seçim öncesi vermiş olduğumuz sözlerin hepsini yerine getirdik. Yine önümüzdeki dönem için tekrar belediye başkan adayıyım. 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde belediye başkanlığını tekrar kazanarak hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. Milletvekili Mehmet Taytak daha sonra Beyyazı beldesine geçerek belediye başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Asım Altıntaş’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altıntaş, beldeye başkanlığı boyunca önemli yatırımlar ve hizmetler yaptıklarını söyledi. Başkan Altıntaş, yeni dönemde de hizmetlerine kaldığı yerden ve daha fazlasını yaparak devam edeceklerini ifade etti.

PAZARAĞAÇ VE KARACAÖREN’DE TEKRAR 3 HİLAL DALGALANACAK

Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindeki heyet Çay ilçesine bağlı Pazarağaç ve Karacaören beldelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarağaç Belediye Başkanı ve aynı zamanda MHP Belediye Başkan Adayı Adem Bulut’u ziyaret etti. Başkan Bulut ve belde halkı tarafından karşılanan Milletvekili Taytak, Başkan Bulut’a tekrar destek vermelerini istedi. Milletvekili Taytak daha sonra Karacaören beldesini ziyaret etti. Karacaören Belediye Başkanı ve aynı zamanda MHP Belediye Başkan Adayı Muhterem Algül tarafından karşılanan Milletvekili Taytak, belde halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Başkan Algül, başkanlığı döneminde beldenin önemli sorunlarını çözdüğünü ve yeni dönemde beldeye vizyon katacak projelerle devam edeceklerini söyledi. Başkan Algül, 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde Karacaören’de tekrar 3 hilali dalgalandıracaklarını ifade etti.

TAYTAK, “ÇAY BÖLGESİNDE 3’TE 3 YAPACAĞIZ”

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Fethibey, Beyyazı, Çay ilçesine bağlı Pazarağaç ve Karacaören beldelerini ziyaret ettiklerini söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, vatandaşların hem partilerine hemde adaylarına büyük bir teveccüh gösterdiklerini vurguladı. Milletvekili Taytak, “Fethibey, Beyyazı, Pazarağaç ve Karacaören beldelerimizde mevcut belediye başkan adaylarımızla devam ettik. Vatandaşlarımız mevcut belediye başkanlarımızdan oldukça memnun. Yani 5 yıl boyunca vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermişler ki yine belediye başkanlarımızı tekrar başkan olarak görmek istiyorlar. Bu dört beldemizde yine 3 hilali dalgalandıracağız. Çay bölgemize baktığımızda Çay, Pazarağaç ve Karacaören belediyeli MHP’li belediye başkanlarımız görev yapmaktadır. 31 Mart tarihinde yine Çay bölgesinde 3’te 3 yapacağımıza inanıyorum. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile bu belediyelerimizde önemli yatırımlar yapıldı. Yine önümüzdeki dönem belediye başkan adaylarımızın vermiş olduğu projeleri tek tek hayata geçireceğiz. ‘Üretken Belediyecilik’ modelinin en iyi uygulandığı yerlerin başında Fethibey, Beyyazı, Çay ilçesine bağlı Pazarağaç ve Karacaören beldelerimiz geliyor. MHP’li belediye başkanları tarafından yönetilen belediyelerin hizmetleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi