Taytak, “Takke düştü, kel göründü”

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın, parlamenter sisteme dönmek ve 5-6 “sağlam” bakanlık verilirse erken seçim için AK Parti ile ortaklık kurulabileceğine yönelik sözlerine MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Takke düştü, kel göründü” diyerek tepkisini dile getirdi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın parlamenter sisteme dönmek ve 5-6 “sağlam” bakanlık verilirse erken seçim için AK Parti ile ortaklık kurulabileceğine yönelik sözlerine karşılık, “Cumhur İttifakı bir koltuk, bir makam, bir kantin, bir büfe İttifakı değildir” diyerek cevap verdi.

“Koltuk uğruna yapamayacakları yok”

Taytak’ın sosyal medya aracılığı ile yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. Taytak, “İpin grup başkan vekili zannediyor ki, Cumhur İttifakı bir koltuk, bir makam, bir kantin, bir büfe İttifakı. Kendileri hayata her zaman çıkarları, menfaatleri doğrultusunda baktıkları için, başkaları için de böyle düşünmeleri çok normal. Kişi kendinden bilir işi. Şimdi de kendisini oralarda hayal ettiği için 5 başkanlık dileniyor. Koltuk uğruna yapamayacakları şey olmadığı için elbet bir gün bu dillerinin altındaki bakla ortaya çıkacaktı. Şaşırmadık, çünkü biz başından beri biliyorduk. Türk milletinin de bir kez daha görmesinden ötürü gayet de memnun olduk. Takke düştü, kel göründü” dedi.

Editör: Haber Merkezi