Taytak sporcuları tebrik etti

23 Nisan Etkinlikleri kapsamında TBMM’de gerçekleştirilen futbol turnuvasında Afyon Futbol Takımı, Şanlı Urfa Futbol takımını 4 - 2 yendi. Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, genç futbol takımını yine yalnız bırakmadı.

Afyon Futbol Takımı, Ankara Batıkent Futbol Takımından sonra dünde Şanlı Urfa Futbol takımını 4 - 2 yenerek finallere kaldı. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 11/13 yaş grupları arasında gerçekleşen halısaha turnuvasında Afyon Futbol Takımının rüzgarı esiyor. TBMM’ de Afyon Futbol Takımımızı yalnız bırakmayan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, genç sporculara destek olmaya devam etti. Afyon Futbol Takımı Teknik Direktörü Şehmus Öztürk ve genç sporcular, TBMM’de kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekili Taytak’a teşekkür ettiler.

Afyon futbol takımının mecliste düzenlenen halısaha turnuvasında finallere kaldığını söyleyen Taytak, genç sporculardan gurur duyduğunu söyledi. Taytak, “Afyon futbol takımımız ilk olarak Ankara Batıkent Futbol Takımını penaltılarla geçmeyi başardı. Diğer bir rakip ise Şanlı Urfa Futbol takımını da 4-2’lik bir skorla rahat bir şekilde geçti. İnşallah Cuma günü oynanacak olan maçta rakiplerini yenerek turnuvanın şampiyonu olacaktır. Ben tekrar genç sporcularımızı ve teknik hocalarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi