Taytak, Sandıklı ve Hocalar’ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Hocalar ve Sandıklı ilçesinde vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Sandıklı ve Hocalar ilçesinin şimdiye kadar Cumhur İttifakına gereken desteği verdiğini söyleyen Milletvekili Taytak, 2023 yılı seçimlerinde de gerekeni yapacağına inandığını söyledi.

Bir dizi ziyaretler için ilimize gelen Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ilk olarak Hocalar ilçesini ziyaret etti. İlçe meydanında Hocalar ilçesine bağlı köy muhtarları ve vatandaşlarla buluşan Milletvekili Taytak’a, MHP il yönetimi, Hocalar İlçe Başkanı Haydar Küçük, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan, Kızılören ve Sandıklı ilçe başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti. Muhtarların istek ve taleplerini dinleyerek tek tek not alan Milletvekili Taytak, Ankara’da dönüşünde taleplerle ilgili gerekli çalışmaları yapacağını söyledi.

“Hocalar bölgemiz Cumhur İttifakının bölgesidir”

Burada vatandaşlara seslenen Milletvekili Taytak, “Hocalar bölgemiz Cumhur İttifakının bölgesidir. Burada % 80’lere yakın AK Parti ve MHP’ye destek çıkmıştır. Burada da Cumhur İttifakı ruhunu hissederek yaşıyorsunuz. Burada birlik ve beraberliği görüyorum. Cumhur ittifakı ülkenin geleceği bekası demektir. Hocaları ilçemize yapılabilecek her nokta da beraber çalışmaktayız. 2023 seçimleri yaklaşırken Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteğinizi, oyunuzu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beye vermenizi istiyoruz. Milletvekilliği seçimlerinde ise denge ve denetle konumunda olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermenizi istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi 2023 seçimlerinde de Hocalar gereken desteği verecektir” dedi.

“Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun"

Heyet ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda “Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun" temalı program kapsamında ilçe esnafını kapı kapı dolaşan Milletvekili Taytak, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf ziyaretleri kapsamında esnafa günün anısına hediye takdim eden Taytak, Esnafın çoğunluğunun Ahilik prensiplerine uyduğunu ancak bazılarının ise fırsatçılık yapmaya çalıştığını dile getirdi. Taytak, “Esnafımızın birçoğu Ahilik prensiplerine uyuyor. Bazı istisnalar da var. Buradan bütün esnafımızı Ahilik geleneklerine, göreneklerine ve temel prensiplerine uymaya davet ediyoruz. Esnafımız; Aynı zamanda halk arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın da adresidir. Birlik ve beraberliğimizin, dirlik ve düzenimizin temin edicisi ve teminatıdır. Mahallemize, sokaklarımıza ahenk ve neşe verenimiz, huzurumuzun bekçisidir. Kimi zaman derdimizin ortağı, kimi zaman sorunlarımızın çözüm noktasıdır" diye konuştu. Milletvekili Taytak, Hocalar Ziraat Odası Başkanı Ali Özer’ i ziyaret ederek, çiftlerin taleplerini dinledi.

“İşadamlarımızın her zaman yanındayım”

Buradan Sandıklı İlçesine geçen Milletvekili Taytak ve MHP heyeti ilk olaraki yeni seçilen Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çetin ve meclis üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerinde dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür eden Başkan Çetin, oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Taytak ise şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de her zaman işadamlarının yanında olduklarını ifade ederek, Sandıklı’nın gelişmesi için Ankara’da ne yapılması gerekiyorsa elini taşın altına koyacağını söyledi.

Toptaş’dan Taytak’a teşekkür

Milletvekili Taytak, daha sonra Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş’ı da ziyaret etti. Başkan Toptaş, Milletvekili Taytak’a çiftçilerimize vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti. Toptaş, “ Sayın vekilimiz şimdiye kadar ne konuda talep götürdüysek hemen hemene hepsini yerine getirmiştir. Vekiller arasında en rahat ulaşabildiğimiz ve sorunlarımızı çözüme ulaştıran milletvekilimizdir. Kendisine sosuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sandıklı ilçesinde “Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun" temalı program kapsamında ilçe esnafını da ziyaret eden Taytak’ın son durağı ise ilçede lastik tamirciliği yapan, Vesile Teyzeyi de unutmadı.

Editör: Haber Merkezi