Taytak, Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine termal bölgede yeni bir okul yeri kazandırdı

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Tahsisinin Yapıldığını Müjdeledi.

Geçtiğimiz aylarda Afyonkarahisar ziyaretinde Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyarette bulunan Milletvekili Mehmet Taytak lise için 270 bin TL’lik ödenek müjdesini vermiş ve ziyareti sırasında okul yönetimi ile toplantı gerçekleştirmişti. Toplantıda okul yönetimi lisenin fiziki şartlarından dolayı Milletvekili Taytak’tan Merkez Erkmen-Hürriyet Mahallesi 311 ada 69 parselin tahsisinin kendilerine yapılmasını talep etmişti.

“Taytak, Milli Emlak Genel Müdüründen Arsayı Talep Etti”

Ziyaret sonrası konuyu yakından takip eden Milletvekili Taytak Milli Emlak Genel Müdürü’nü ziyaret ederek, belirtilen bölgedeki taşınmazın liseye tahsisi konusunda destek istedi. Termalin başkenti Afyonkarahisar’da böyle okulların termal bölgede yer almasının önemine değinen Milletvekili Taytak;

“Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek bizlerin görevidir. Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, hayallerini hedeflere, hedeflerini de gerçeğe dönüştüren, kültürüne meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı nesiller yetiştirmek en önemli görevlerimizdendir. Ziyaretim sırasında Okul Müdürümüz Sami Solmaz ve öğretmenlerimiz, yeni bir bina yapımı için belirtilen yerin tahsisinin talebinde bulundular. Ben de talebi alır almaz gerekli makamlarla görüşerek bu konuda desteklerimi kendilerine sağladım. Bugün Milli Emlak Genel Müdürümüzden tahsisin onaylandığına dair yazıyı bizzat kendi elinden alarak, müjdeyi paylaşmak istedim. Okuldaki öğrencilerimiz hem eğitim hem de hayata hazırlanmaları noktasında her zaman elimden geleni yapacağım. Ben Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun Bey’e ve Afyonkarahisar İl Milli Emlak Müdürü Oğuzhan Serhat Baş Bey’e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Okul yönetimine ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” Dedi.

Okul Müdürü Solmaz tahsis sonrası Milletvekili Mehmet Taytak’a hem yönetimi hem de öğrenciler adına teşekkürlerini ileterek; “Sayın Vekilimiz Mehmet Taytak’a okulumuz Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine termal bölgede yeni bir okul yeri kazandırdığı için çok teşekkür ederiz. Bu çalışma ve gayretlerinizi takdir ediyoruz. Allah vekilimizden razı olsun. Eğitim konusunda bütün başarılarını takip ediyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun vekilimiz var olsun.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi