Taytak, “MHP gümbür gümbür geliyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Taytak seçime sayılı günler kala çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Taytak,”Cumhur İttifakı’na sıkı sıkı bağlı, ülkemizin ve şehrimizin umudu olarak çıktığımız bu yolda, sefer bizden, zafer Allah’tandır inancıyla her türlü fitneleri yıka yıka gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

Afyonkarahisar’ın ilçelerin bir den fazla dolaşarak sıkmadık el almadık gönül bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, her gittiği yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Köy köy, belde belde ve ilçe ilçe dolaşan Taytak, seçmenlerden cumhur ittifakına ve MHP’ye destek istedi. Milliyetçi hareket partisi’nin seçim beyannamesi hakkında da vatandaşları bilgilendiren Taytak, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine vurgu yaptı. Taytak, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, cumhuriyet tarihimizdeki en önemli yönetim reformu, şartlara ve gelişmelere cevap veren en dinamik demokratik tercihtir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin tüm kurul ve kurullarıyla yerleşmesi önümüzdeki en mühim hedeftir. Partimiz, terörle mücadeleyi milli bir politika olarak ele almaktadır. Terör belasından ülkemiz kurtulmalı ve terör örgütleri tüm unsurlarıyla kökünden kazınmalıdır. FETÖ terör örgütünün kripto damarı kesilmemiştir. İyi organize edilmiş devlet aklı ve etkili planlanmış mücadele stratejisiyle bu musibet gündemden çıkarılmalıdır. FETÖ ile mücadelede, hukukun üstünlüğüne ve adalet ilkelerine riayet gösterilmeli, suçluyla suçsuz ayırt edilmelidir” dedi.

“TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLAR 24 HAZİRAN’DA SONA ERECEK”

Yolsuzluklarla mücadele edeceklerini belirten Taytak, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların 24 Haziran’da sona ereceğini ifade etti. Taytak, “Yolsuzlukla mücadele siyaset anlayışımızın temel unsurlarından biridir. Yolsuzluklara karşı etkili mücadele yürütülmelidir. Küresel ve bölgesel ittifakların çatırdadığı ve müttefik gördüğümüz ülkelerin terörist gruplarla dahi işbirliği yaptığı bir süreçte, yurt içinde milli birlik ve beraberliğin temin edip ilerletmek hepimiz için bir vatan görevidir.Ticaret savaşlarının ortaya çıktığı, ekonomik operasyonların kur, faiz, sıcak para üzerinden tetiklendiği bu dönemde, ekonomik güvenlik de önceliğe alınmalıdır. Türkiye her alanda üretim şuurunu teşvik etmeli, bağımlılığın tutsaklık getireceği akıldan çıkarılmamalıdır. Ülkemize yönelik toplu göçlerin kaynağında çözülmesi ve sığınmacıların süratle vatanlarına kavuşturulmaları yönündeki politikalarımız aynen sürdürülecektir” diye konuştu.

TAYTAK BU AKŞAM KANAL 3’TE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, bu akşam saat: 21.15’te Kanal 3’te yayınlanan ve Mehmet Emin Güzbey’in hazırlayıp sunduğu seçime doğru programına katılacak. 24 Haziran seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunacak olan Taytak, seçim beyannamesi hakkında vatandaşları da bilgilendirecek. Seçime Doğru programını sakın kaçırmayın.

Editör: Haber Merkezi