Taytak,MHP bu ülkeyi karşılıksız seven bir anlayıştadır”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Seydiler Kasabasında ve İscehisar ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi görüş ve düşüncesi 53 yıldır ortada olan, ülkenin istiklali ve istikbali için her türlü fedakarlığı yapacak yüreği ve davranışı ortaya koyabilen tek siyasi partidir” dedi.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bir dizi ziyaretler için ilimize geldi. Milletvekili Taytak’a, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Duysak ve Osman Gürışık, Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler eşlik etti. Milletvekili Taytak ilk olarak Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir’i ziyaret etti. Seydiler Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Milletvekili Taytak, Başkan Tokdemir’in başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

“Genel Başkanımız 15 Temmuz'da tavrını ortaya koydu”

Milletvekili Taytak, “Bir ekonomik kuşatma ile karşı karşıyayız ama dünyaya baktığımız zaman Allah'a şükür olsun en güçlü millet biziz, en güçlü devlet de biziz. Geçen ay birkaç devlette protestolar oldu, başkanlar değişti. Amerika enflasyonda rekorlar kırdı, Fransa ve Belçika aynı şekilde ekonomik sıkıntı yaşıyor. Burada bir şeyi muhalefet ederken doğru anlamak lazım. HDP zihniyetli CHP milletvekili diyor ki, ‘Bu İHA ve SİHA’ların hesabını daha sonra bu devlete soracağız’ diyor. Böyle bir muhalefet ile karşı karşıyayız. Muhalefet yapacağım diye ihanet etmemek lazım. Milliyetçi Hareket Partisi görüş ve düşüncesi 53 yıldır ortada olan, ülkenin istiklali ve istikbali için her türlü fedakarlığı yapacak yüreği ve davranışı ortaya koyabilen tek siyasi partidir. 1980 öncesinde bu yaşanmıştır, 80 sonrasında da bu yaşanmıştır. 15 Temmuz akşamında bunu böyle yaşadık. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kıymetli Genel Başkanı Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi 15 Temmuz'da tavrını ortaya koydu. Genel merkezimize geldi, ışıkları yaktırdı ve sabaha kadar bu mücadelenin içinde ve göbeğinde oldu. Ondan sonra da Yenikapı'da bir toplantı yapıldı orada da Cumhur ittifakı ruhu oluştu”

MHP bu ülkeyi karşılıksız seven bir anlayıştadır”

Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi bunları ülkesi, vatanı, bayrağı, devleti, milleti için yaptı ve yapmaya devam edecektir. Bugün baktığımızda biz AK Parti’yi milli meselelerde, FETÖ ve PKK ile ilgili mücadelelerde, uluslararası ilişkilerde destekliyoruz. Biz bunu desteklerken AK Parti'den hiçbir şey istemiş değiliz. Ne bakanlık istedik ne Genel müdürlük istedik. Çünkü biz bu ülkeyi karşılıksız seven bir anlayıştayız. Önce Ülkem ve milletim diyen bir genel başkanımız var. Bu birliktelikten uluslararası güçler, emperyalist güçler ve içerisinde onların bağlantısı olan hainler rahatsız oldular. Dediler ki; Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti'nin kuyruğu oldu, yetmedi dediler ki bu sefer de Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti'yi yönetiyor. Bu söylemelerin hiçbiri gerçek değil. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi bu millet için, bu ülke için sırtta verdiler ülkenin menfaati için birliği ve beraberliği için ne yapması gerekiyorsa yapıyorlar”

Seydiler belediye caminin restorasyonu hızlandırılacak

Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet Seydiler Kasabasında vatandaş ve esnafı ziyaret etti. Kasaba da bulunan Seyit Hasan Basri Türbesini, tarihi Seydiler Camisini de ziyaret etti. 700 yıllık Seydiler Camisinin restorasyon çalışmalarının hızlanması konusunda Eskişehir Kültür Varlıkları yetkilileri ile telefon görüşmesi yapan Milletvekili Taytak, caminin restorasyonunun hızlandırılması müjdesini verdi. Taytak daha sonra Seydiler belediyesi tarafından işletilen ve Frig Vadisinin başlangıç noktası olan Kırkinler’i ziyaret etti.

Mermer sektörünün taleplerini dinledi

Buradan İscehisar ilçesine geçen Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak ve Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Ayyıldız’ı ziyaret etti. Mermer sektörünün talep ve isteklerini dinleyen Taytak, Ankara’da sektörün sorunlarının çözülmesi noktasında gerekli çalışmaları yapacağını söyledi. Ziyaret sonunda Başkanı Muharrem Çakmak, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin mermere işlenmiş portesini Milletvekili Taytak’a hediye etti. Taytak son olarak Ceylan Mermer sahibi Şaban Ceylan ve Şenler Mermer sahibi Mehmet Şen’i ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi