Taytak İller Bankası Genel Müdürünü ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Taytak, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ ü makamında ziyarette bulundu.

Milletvekili Mehmet TAYTAK İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyükile yaptığı görüşmede;

“İller Bankası Genel Müdürlüğü’nün misyonu yerel yönetimlere, kentsel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla uluslararası standartlarda proje üretmek ve geliştirmek, kredi sağlamak, danışmanlık yapmak ve teknik destek yapmak vermek yoluyla sürdürülebilir ve şehirleşmeye katkıda bulunmaktır. Afyonkarahisar Belediyeler Başmakçı Belediyesi, Nuribey Belde Belediyesi, AhmetpaşaBelde Belediyesi ve diğer belediyelerimizinprojeleri kapsamında İller Bankasına kredi taleplerini Sayın Genel Müdürümüz Yusuf Büyük’e ilettim.

Genel Müdürümüz, belediyelerin projelerini doğru anlamda yönlendirmek daha az maliyetle daha güzel işler yapmak adına belediyelerimizin taleplerini karşıladıklarını ilettiler.

Hemşehrilerimize hizmet etmek için yola çıkan belediye başkanlarımızı her zaman destekledim. Başkanlarımız şehrimizi en iyi tanıyan eksiklerini en iyi bilen kişilerdir. Afyonkarahisar ilimize hizmet vermek ve Belediyelerimizin halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına yapmış oldukları proje kapsamında kredilerini en kısa zaman içerisinde çözümlenebileceğini düşünmekteyim.

Kendisine Afyon mermerinden yaptırdığımız haşhaş motifli Türk Bayrağı hediye ettik.” Dedi.

Sayın İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ Taytak’ın taleplerini en kısa zamanda giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi