Taytak: “Her kapıyı çalın, her gönüllere girin”

Milliyetçi Hareket Partisinde 31 Mart 2019’da yapılacak mahalli idareler yerel seçimleri için başvurular yoğun olarak sürüyor. Belediye Başkanı olmak isteyenler MHP Genel Merkezinin yolunu tutuyor.

“PARTİ ROZETİNİ ÇIKARTIN HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLUN”

Bu sebeple Çarşamba günü MHP Merkez ilçe teşkilatı ve merkeze bağlı beldelerde başkan olmak isteyen adaylar MHP Genel Merkezine adaylık müracaatı için toplu olarak başvuruda bulundular. Adayları MHP Genel Merkezinde karşılayan ve ağırlayan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak partisinin adaylardan beklentilerini adaylara aktararak çeşitli tavsiyelerde bulundu. Taytak; “Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışımızın vatandaşlarımızla paylaşılmasını, her gönüle girilmesini ve bulunduğunuz beldelerde her kapının çalınmasını, hemşehrilerimize Milliyetçi Hareket Partisinin ülkemizin bekası için yaptıklarının anlatılmasını, o bölgede, o beldede vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projelerin ortaya konulmasını sizlerden istiyorum. Sayın Genel Başkanımızın her zaman ifade ettiği bir konu vardır. Belediye başkanı olduğunuzda parti rozetini çıkartacaksınız ve o beldede, o ilçede yaşayan herkesin belediye başkanı olacaksınız. Bu güne kadar iktidar olmamıza rağmen Milliyetçi Hareket Partisi belediyelerinde vatandaşlarımıza verilen tüm sözler yerine getirildi. Sizlere güvenimiz tamdır. Allah yolunuzu açık etsin” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisinin Afyonkarahisar merkez ilçeye bağlı mevcut 3 Belediye başkanının yanı sıra, diğer beldelerin tamamı içinde adaylık başvurunda bulunulduğu kaydedildi. Milliyetçi Hareket Partisinin Aralık ayı sonuna kadar belediye başkan adaylarının tamamına yakınını kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi