Taytak, Büyükkalecik’te Devlet Bahçeli Parkının açılışını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Büyükkalecik (Kocatepe) Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan Devlet Bahçeli Hisar Parkının açılışını geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdi.

Büyükkalecik (Kocatepe) Belediye Başkanı Mustafa Çıngırank tarafından yapılan ve geçtiğimiz haftasonu vatandaşların hizmetine sunulan Devlet Bahçeli Hisar Parkının açılışına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, il ve ilçe yönetimi, MHP Belediye başkan ve başkan adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üye adayları, çok sayıda partililer ile birlikte belde halkının tamamı katıldı. Belde girişinde Mehteran Takımı ile karşılanan Milletvekili Taytak ve MHP heyeti belde halkından yoğun ilgi gördü. Beldedeki soğuk havaya rağmen yüzlerce vatandaş Devlet Bahçeli Hisar Parkının açılışına akın etti. Devlet Bahçeli Hisar Parkının açılışını Milletvekili Mehmet Taytak ve protokol tarafından gerçekleşti.

BAŞKAN ÇINGIRANK, BELDE HALKININ İSA ALTINTAŞ’A OY VERMESİNİ İSTEDİ

Belediye Başkanlığı döneminde beldeye tarihinde yapılmamış hizmetleri hayata geçiren Büyükkalecik (Kocatepe) Belediye Başkanı Mustafa Çıngırank, seçim öncesi verdiği vaatlerin fazlasını yaptıklarını vurguladı. Beldenin sit alanı bulunan yerlerde vatandaşın mağdur olmaması için inşaatlara izin vermesi ve yapılan şikayetler üzerine ceza alması nedeniyle yerel seçimlerde aday olmadığını belirten Başkan Çıngırank, MHP Belediye Başkan Adayı İsa Altıntaş’ı desteklediğini ifade etti. Kendisi hakkında atılan iftiralara da cevap veren Başkan Çıngırank, “İftara atanlar önce aynaya baksınlar” dedi.

İŞTE YENİ DÖNEMDE HAYATA GEÇECEK PROJELER

Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Çıngırank, MHP Belediye Başkan Adayı İsa Altıntaş ile beraber önümüzdeki dönem beldeye yapacakları projeleri de halka anlattılar. İşte başkanların projeleri; “Süt ve süt ürünleri mandıra tesislerini göreve geldiğimizde kısa süre içerisinde faaliyete geçireceğiz. Şuan projesi hazır olan kanalizasyon ve içmesuyu hattını yenileyeceğiz. Atıksı arıtma tesisini kuracağız. Güneş enerji panelleri kurup belediyemize gelir elde edeceğiz. Tüm mezralara kilitli parke döşeme işlemini gerçekleştireceğiz. Belediye bünyesine yeni paletli ekskavatör alacağız. Kocatepe sosyal tesislerini yaparak turizmi beldemize çekeceğiz. Halkımıza 332 tane ucuz arsa tahsis edeceğiz. Kasabamıza canlı hayvan pazarını kuracağız. Belediye olarak her yıl sünnet merasimi yapacağız. Kasabadaki hanım kardeşlerimize yönelik tekstil fabrikası kuracağız. 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ulaşım tamamen ücretsiz olacak. İçme suyunda % 20 indirim yapacağız. Belediye olarak 2 ayda bir halkı bilgilendirme toplantısı yapacağız. Gençlerimize ve bayanlara ayda bir gezi düzenleyeceğiz. Beldemizde yaklaşık 80 kişiye iş istihdamı sağlayacağız” denildi.

KOCACAN, “BELDE HALKI KARARINI VERMİŞ HAYIRLI OLSUN”

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ise, Büyükkalecik’te seçimin bittiğini belde halkının kararını verdiğini söyledi. Kocacan, “Büyükkalecik Belediye Başkanımız Mustafa Çıngırank halkı için kendini feda etmiştir. Hapis yatmayı ve ceza almayı bile bile siz vatandaşlarımızın önünü açmıştır. Bundan dolayı başkanımız bu seçimlere katılamıyor. Başkanımızın desteklediği yine bizim adayımız olan İsa Altıntaş’a sizlerde destek vermenizi oy vermenizi istiyorum. İnanıyorumki belde halkı yine yeniden MHP’ye destek vererek Büyükkalecik’te 3 hilali dalgalandıracağız” ifadelerini kullandı

TAYTAK, “BÖYLE BİR PARK BÜYÜK İLÇEDE BİLE YOK”

Devlet Bahçeli Hisar Parkının çok şahane bir park haline geldiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, emeği geçenlere teşekkür etti. Belediye Başkanı Mustafa Çıngırank hakkında atılan iftara ve dedikodulara sert bir şekilde cevap veren Taytak, “Böyle özel bir yerde sizlerle beraber birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Belediye Başkanımız Mustafa Çıngırank yaptığı hizmetleri saymakla bitirmesi mümkün değil. Biz inanıyor ve biliyoruz ki Mustafa Çıngırank ve ülkücü arkadaşlarımızın boğazlarından 5 kuruşluk haram geçmez. Dedikodu ile iftira ile hor görerek burada yapılanları yok saymak Allah’tan utanmayı gerektirir. Burada gerçekten çok güzel yatırımlar yapılmış. Bazı başkanlar Ankara’dan gelen parayla yetinmişler. Hiçbir gayet göstermemişler. Ama Mustafa başkanımız buraya çok ciddi hizmetler yapmıştır. Devlet Bahçeli Hisar Parkımız gerçekten çok şahane olmuş. Böyle bir park büyük bir ilçe de bile yok. Allah’ım hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

TAYTAK, “BÜYÜKKALECİK’TE YENİDEN 3 HİLALİ DALGALANDIRACAĞIZ”

Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak’ı beldeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebrik eden Milletvekili Taytak, Başkan Çıngırank’ın desteğiyle beraber Başkan adayları İsa Altıntaş’la birlikte yeniden Büyükkalecik’te 3 hilali dalgalandıracaklarını ifade etti. Taytak, “Sit alanında bulunan evleri buyurun yapın demesinin bedelini hukuken ödedi. Aldığı cezadan dolayı bir riske girmemek için kendi isteğiyle adaylıktan çekildi. Adaylıktan çektik ama adamlıktan çekmedik. Yine aynı sevdayla aynı heyecanla yanımızda ve birlikteyiz. İsa Altıntaş kardeşimiz ise elini taşın altına koyarak ‘bende varım dedi. Mustafa başkanımızın kaldığı yerden devamını sağlayacağım ve daha fazlasını yapacağım’ diyerek yola çıktı. İki başkan beraber çalışarak yapılacak olanları biraz önce size anlattılar. Mustafa Çıngırank ve İsa Altıntaş burası için omuz omuza ve beraber çalışacak. Ve Allah nasip edecek 31 Mart’ta burada Mustafa kardeşimizin göklere diktiği 3 hilal, İsa Altıntaş başkanımızla dalgalanmaya devam edecektir” dedi. Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet daha sonra Düzağaç beldesine geçerek Belediye başkan adayı Hüseyin Işık’a destek istediler. Düzağaç beldesinde Pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Taytak, Belediye başkan adayları Hüseyin Işık’a oy istedi.

Editör: Haber Merkezi