Taytak, “Başkan Çabuk İhsaniye’yi parlayan yıldız haline getirdi”

MHP İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk seçim ofisi açılışında konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, başkan Çabuk’un İhsaniye’yi Afyonkarahisar’ın parlayan yıldızı haline getirdiğini söyleyerek ilçe halkından işi ehline vermelerini istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İhsaniye Belediye Başkan Adayı Şaban Çabuk’un seçim bürosunun açılışına MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, İl Yönetimi, İhsaniye MHP İlçe Başkanı Salih Öncül, belediye ve İl Genel Meclis Üye adayları, partililer ve çok sayıda İhsaniye halkı katıldı. İhsaniye bölgesinde 5’te 5 yapacaklarını söyleyen MHP İhsaniye İlçe Başkanı Salih Öncül, “31 Mart yerel seçimlerde İhsaniye’de 5’te 5 yapacağız ve İl Genel Meclisi’nde de 2’de 2 yapacağız. İlçe teşkilatı ve yönetici arkadaşlarımızla beraber gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyoruz. 1 Nisan sabahı ihsaniye bölgesinde zafer MHP’nin olacaktır” dedi.

ÇABUK, “İHSANİYE İÇİN BÜYÜK HEDEFLER ORTAYA KOYDUK”

Seçim bürosunun açılışında konuşan İhsaniye Belediye Başkanı ve aynı zamanda MHP İhsaniye Belediye Başkan Adayı Şaban Çabuk, İhsaniye için büyük hedefler ortaya koyduklarını ve ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel olarak geliştirdiklerini ifade etti. İhsaniye ilçesine 5 yıl boyunca yaptığı hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Çabuk, “Ortalama yılda 6 daire yapılmakta olan ilçede 400 daire 50 dükkan1 fabrika yapıldı. 1 fabrikanın da inşaatı sürüyor. Konut kalitesinin ve sayısının artması, ticari alanların çoğalması İhsaniye’nin değişimini ve gelişimini gözler önüne serdi. İçme suyu şebekesinin tadilatı ve arsenik arıtma tesislerimizin de faaliyete geçirilmesi ile kaliteli ve uygun kimyasalların kullanımı, halkımızın sağlığına verdiğimiz önemin en büyük göstergesidir” dedi.

ÇABUK, “GEÇİCİ DEĞİL, KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETTİK”

5 yıl içerisinde ürettiği projelerle İhsaniye ilçesini cazibe merkezi haline getirdiklerini söyleyen, Başkan Çabuk, “Geçici değil, kalıcı çözümler ürettik” dedi. Başkan Çabuk, “Ulaşımda, altyapıda, üst yapıda ürettiğimiz çözümler ilçemizi cazibe merkezi haline getirdi. Daha önce olmayan Minübüslerimiz bizim dönemde yaklaşık 600.000 kişi taşıdı. 1 parkımız varken 14 park ve 170.000 M2 yeşil alana ulaştık. 50 bin fidan diktik.İşin güzel tarafı bedeli 4,5 trilyon tutan bu fidanları hayırsever arkadaşlarımızdan hibe yoluyla aldık. Parklar ve yeşil alanlarla yaşam kalitemizi arttırdık. 12 olan araç sayımızı 23 e çıkardık, İtfaiye, Kamyon, kepçe , cenaze aracı ve minübüslerle hizmet kalitemizi arttırdık. 120000 M2 parke taşı döşeyerek 11 Km yol yaptık, Yenikent mahallemizde ve yeni ev yapılan sahalarda stablize yollar yaptık. Karayollarına sıcak asfalt,Tedaşa Elektrik, Devlet su işlerine Dere ıslahı yaptırdık. Basit bir kelime olarak söyledim farkındaysanız ama hiç de basit değil dere ıslahını, yapılan kanalın önemini, hepimiz sel gelince yaşayarak gördük. Sosyal faaliyetlerimizle, Bebeğiniz gözbebeğimizdir projesiyle, öğrencilerimize ve halkımıza kültürel gezilerle, yaptığımız şenlikler ve konserlerle güzel anlar yaşattık” diye konuştu.

ÇABUK, “YAPTIKLARIMIZ, YAPACAĞIMIZ İCRAATLARIN BİR GÖSTERGESİDİR”

Kendisine oy veren veya vermeyen herkesin başkanı olduğunu söyleyen Başkan Çabuk, güneş enerji santrali ile belediyeye önemli bir gelir sağladıklarını ifade etti. Başkan Çabuk, “Ben ve meclis üyesi arkadaşlarımla beraber şimdiye kadar hep birlikte çalıştık ve çalışacağız. Bana oy veren vermeyen herkesin başkanı oldum. 30 yıl geçerli olmak üzere Jeotermal kaynak işletme iznimizi aldık. Sıcak su çıkardık, evlere, otellere sıcak su bağlanacak. Önümüzdeki dönemde 1000 dekar alanda Organize Sera Bölgesi kurulacağız. İşsize iş, ülkemize katkı sağlanacak. Güneş Enerji santrali kurduk. Elektrik kurumuna sattığımız 500 Kw enerjinin karşılığında ortalama aylık 60000 TL gelir elde ediyoruz. Gelirinden santralin imalat taksitini ödüyor, kalan 30000 Lirayı yine hizmetlerimizde kullanıyoruz. Üretken belediyecilik budur. Belediyemize 30 yıl sürekli bir gelir kazandırdık. Frig vadilerinin tanıtım ve düzenlenmesine yaptığımız katkılarla sadece ilçe merkezine değil köy ve kasabalarımıza da destek olduk. Frig vadileri Çaltepe Sosyal tesisleriyle 3 yılda yaklaşık 120.000 kişiye hizmet verdik. Daha önce de dediğimiz gibi yaptığımız hizmetler ortadadır. Yaptıklarımız yapacağımız icraatların bir göstergesidir” dedi.

KOCACAN, “İHSANİYE BAŞKAN ÇABUK’LA YOLA DEVAM ETMELİ”

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk’un 5 yıl boyunca ilçeye önemli hizmetler yaptığını söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, hizmetlerin ve yatırımların hem devamı hemde daha fazlası için İhsaniye halkının tekrar Başkan Çabuk’la yoluna devam etmesi gerektiğini vurguladı. Kocacan, “İhsaniye halkının ilgi ve teveccühünü buraya gelerek ve meydanları doldurarak göstermiş bulunuyorsunuz. İhsaniye Belediye Başkanımız Şaban Çabuk kardeşimiz 5 yıl boyunca gördükki ilçemize önemli yatırımlar yapmakla beraber güneş enerji santralini de kurarak belediye ye önemli katkı sağlamıştır. Başkan Çabuk belediye başkanlığı boyunca ilçenin cazibe merkezi haline gelmesinde büyük emeği olmuştur. İlçemizi hem Afyonkarahisar genelinde hemde Türkiye’de ismini duyurmuştur. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile ilçeye önemli katkılar sağlamıştır. Bu yatırımların devamı için tekrar yeniden başkan Çabuk ile yola devam etmeliyiz. Başkanımızın 5 yıl boyunca yaptıkları ortada bu hizmetlerin daha fazlasını ve daha güzelini ikinci döneminde yani ustalık döneminde de yapacağından hiç kuşkumuz yoktur” diye konuştu.

TAYTAK, “İHSANİYE EHLİNE EMANET”

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk’un ilçeyi afyonkarahisar’ın parlayan yıldızı haline getirdiğini söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ihsaniye’ye hizmet ve yatırım gelmesi için kendisininde her türlü desteği vereceğini ifade etti. Taytak, “İhsaniye Belediye Başkanımız Şaban Çabuk 5 yıl içerisinde ilçemize çok güzel yatırımlar kazandırdı. Bu hizmetlerin çoğunda Allah nasip etti bizimde katkımız oldu. Başkanımızın bu mükemmel çalışmasına hep birlikte destek verdik. Belediye başkanımızın biraz önce saydığı projeler azımsanacak hizmetler değildir. Ben hepinizin huzurunda başkanımıza gönülden teşekkür ediyorum. Başkanımız her zaman Ankara’ya gelir ve İhsaniye ile ilgili ne istedikleri varsa almasını bilir. Geçmiş zamanlarda hizmet iktidar partisinden olursa gelir olmazsa gelmez deniyordu. Hizmet çalışan belediye başkanına geliyor. Çalışan belediye başkanına geliyor. Sizlere buradan söz veriyorum. Allah nasip ederde başkanımızı tekrar yeniden belediye başkanı olarak seçersek başkanımız İhsaniye’ye bizden ne isterse hepsini getirmeye çalışacağım. Başkanımız İhsaniye’yi Afyonkarahisarın parlayan yıldızı yapmıştır. 31 Mart’ta kadar başkanımız sizlere emanet ediyorum. O güne kadar s,izler başkanım için çalışacaksınız. İnşallah 1 Nisan’dan itibarende başkanım sizler için çalışacak” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi