Taytak, “Anadolu Türk'ündür, Türk'ün kalacaktır”

Hafta sonu Kayıhan beldesi tarafından düzenlenen Rahvan At Yarışları programında katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ”Anadolu Türk'ündür, Türk'ün kalacaktır” dedi.

Haftasonu Kayıhan beldesi tarafından düzenlenen Rahvan At Yarışları programı öncesi MHP heyeti kahvaltı programında bir araya geldi. Afyon Ülkü Ocakları tarafından organize edilen kahvaltı programı MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, il ve merkez ilçe yönetimi katıldı.

“Hepimizin aklında Afyonkarahisar var”

Partilileriyle hem ülke hemde il gündemini değerlendiren Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar’a en iyi hizmet sunmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Milletvekili Taytak, “Geçen süreçte Afyonkarahisar da yapmış olduğumuz hizmetleri il, ilçe ve ülkü ocakları yönetimimizle beraber bir değerlendirme yaptık. Önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışmalarla ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Hepimizin aklındaki düşünce Afyonkarahisarımıza en iyi hizmeti ortaya koyabilmek, en iyisini yapmak olacaktır. Siyasi düşüncelerimizin yanı sıra herkese ulaşabilmek, herkesle birlikte olabilmek ve herkesin dertlerine derman olabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah MHP olarak önümüzdeki dönem içerisinde kamuoyunun çok daha takip edebileceği çalışmalara imza atacağız” dedi.

MHP Heyeti Rahvan At Yarışlarına katıldı

MHP Heyeti daha sonra Kayıhan beldesi tarafından düzenlenen Rahvan at yarışları programı katıldı. Milletvekili Taytak’a burada bazı MHP belediye başkanları da eşlik etti. Programa katılan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Milletvekili Taytak’a ilgi yoğun oldu. Buradaki programda bir konuşma yapan Milletvekili Taytak, “Tarih, Türk milleti için sadece ibret alınacak değil, kuvvet alınacak, güç alınacak, gurur duyulacak bir zemindir” dedi. Taytak, “Bir milletin geçmişi yani tarihi üzerinde, operasyon yapabilmek için göz önünde bulundurulması gereken ilk ilke, o milletin tarihinin yok sayılması bu mümkün değil ise değersizleştirilmesidir. Burada bugün ecdadımızın, atalarımızın yaşadıklarını anlamak, hissetmek, gururlanmak için buradayız. Bu köklü geleneği sürdüren, gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan, rahvan at yarışları organizasyonunda emeği geçen herkese tarih bilinçleri nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu’nun Türk yurdu olduğu bir kez daha ilan edilmiştir

30 Ağustos Zafer Haftası bayramıyla ilgili düşüncelerini de paylaşan Milletvekili Taytak, “30 Ağustos'a yaklaştığımız bu günlerde, Türk milletinin şanının kurtarıldığı Afyonkarahisarımızda bir kez daha ifade etmek istiyorum ki, Türk milletinin soyunda da bağımsızlık vardır. Genlerimizde beka İçin savaşmak vardır. Bizim atalarımız Malazgirt'te, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, Kocatepe'de, bizlere, düşman ne kadar güçlü olursa olsun, eğilmemeyi, kaçmamalı, vatan için mücadele etmeyi, dinini, devletini, mukaddesatını korumak için ölümden kaçmamayı öğretmiştir. Malazgirt'te başlayan Anadolu akını, Afyon'da tescillenmiştir. Vatan müdafaası, taarruza dönüşmüş, Anadolu’nun Türk yurdu olduğu bir kez daha ilan edilmiştir. Malazgirt’in akıncıları, İstanbul’un surlarını delmiş, Çanakkale’yi geçilmez kılmış, Kocatepe’yi, Afyonu, karargah etmiş, zulmü ege'de boğmuştur. Anadolu Türk'ündür, Türk'ün kalacaktır” dedi. Program sonunda dereceye girenlerin ödülleri verildi.

Editör: Haber Merkezi