Taytak, “6’lı masaya sandıkta gereken cevabı vereceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen ‘Adım Adım 2023, Köyüm Benim’ sohbet toplantıları Merkeze bağlı Belkaracaören, Karaaslan ve Kızıldağ köylerini ziyaret ederek devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli tarafından başlatılan ‘Adım Adım 2023,Köyüm Benim’ sohbet toplantıları çerçevesinde MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MYK Üyeleri Volkan Dudu ve Güzide Çipan, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Merkeze bağlı Belkaracaören, Karaaslan ve Kızıldağ köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Taytak, “6’lı masaya sandıkta gereken cevabı vereceğiz”

6’lı masanın ve CHP’nin gerçek yüzünü vatandaşlara anlatan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Adım adım 2023, köyüm benim sohbet toplantıları ile haftasonu boyunca yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhur İttifakına destek vermeleri ve partimize yoğun ilgi göstermeleri memnuniyet verici olmuştur. 6’lı masanın ve CHP’nin gerçek yüzünü anlatmak için çıktığımız bu yolda Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi, 6 oktan bir tanesi milletçilik olan siyasi parti bugün yanlış ellerde ve Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk’e ihanet etmektedir. Türkiye’yi kuran liderin partisini Amerika’ya şikayet etmektedir. Geçenlerde de Amerika’ya gittiler. 8 saat nerede olduğu belli değil, hamburger yedik dediler. Türk milletinin feraseti var, bunları görmez mi? Görür. Bunlara günü geldiğinde hesabını görmez mi? Görür. Sizlerin vatan dediğinizi, millet dediğinizi ve bayrak dediğinizi biliyoruz. Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyen bir Saadet Partisi Genel Başkanı var. İYİ Parti Genel Başkanı var. CHP’li Genel Başkanı var. HDP zaten istiyor. Bu 6’lı masa üyeleri Selahattin Demirtaş hapisten çıksın diyorlar, Osman Kavala çıksın diyorlar. Buna müsaade edecek miyiz? (Hayır). Bunun yolu 2023 yılında yapılacak olan seçimlerdir. Sandık önümüze geldiğinde Cumhurbaşkanlığı Başkanlık Sistemi gereği, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyfendiye oyumuzu verecek miyiz? (Vereceğiz). Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyimize, Milliyetçi Hareket Partisi’ne milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verecek miyiz? (Vereceğiz). Destekleriniz için teşekkür ediyorum”

Kocacan, “Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız”

‘Adım adım 2023, köyüm benim’ sohbet toplantılarını ile vatandaşlarla buluştuklarını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin tenzipleri ile ‘Adım adım 2023, köyüm benim’ sohbet toplantılarına Belkaracaören, Karaaslan ve Kızıldağ köylerini ziyaret ederek devam ettik. Türkiye genelinde adım adım 2023 programları kapsamında illerimizi, ilçelerimi ve köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatı olarak çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın dile getirmek istediği konuları dinliyor. İstek ve taleplerini hem not alıyoruz hemde Milletvekilimiz Mehmet Taytak ve İl teşkilatımız vatandaşlarımızın gözü önünde telefon ile gerekli mercileri arayarak Cumhur İttifakı ruhu içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimizde 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin önemini ve 6’lı masanın gerçek yüzünü anlatmaya devam ediyoruz. Ziyaretlerimizde gördükki Milliyetçi Hareket Partisi’ne yoğun bir ilginin olması bizleri oldukça memnun etmiştir”

MYK Üyeleri Volkan Dudu ve Güzide Çipan birer konuşma yaparak ülke gündemini ve 2023 yılı seçimlerinin önemine değindi.

Editör: Haber Merkezi