Taytak, ‘2021 Yılının En Başarılı Milletvekili’ ödülünü aldı

Afyonkarahisar İnternet Medya Birliği’nin düzenlemiş olduğu ‘Yılın Enleri’ ödül töreninde, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ‘2021 Yılının En Başarılı Milletvekili’ ödülünü aldı. Taytak, “Afyonkarahisar’ım için yaptığım hizmetleri onurlandıran tüm herkese teşekkür ediyorum. Sevdamız Afyonkarahisar” dedi.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bir dizi programlar için haftasonu ilimize geldi. İlk olarak Emirdağ İlçesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunan Taytak, MHP Emirdağ ilçe teşkilatı ile buluştu. Toplantıya, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Divrikli ve yönetimi, İl Genel Meclis Üyesi Ceylan Morca ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Başkan Divrikli, parti çalışmaları hakkında bilgiler verdikten sonra Milletvekili Taytak, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin öneminden bahsetti.

“Güçlü şehrin güçlü takımı Afjet Afyonspor’lu oyuncularımızı tebrik ederim”

Taytak daha sonra il protokolünün yansıra, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Belediyelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve partililer ile birlikte Afjet Afyonspor’u, Niğde Anadoluspor karşısında aldıkları 3-1’lik maçı izledi.

‘2021 Yılının En Başarılı Milletvekili’ ödülünü aldı

İnternet Medya Birliği’nin düzenlemiş olduğu ‘Yılın Enleri’ ödül törenine de katılan Taytak burada İnternet Medya Birliği Başkanı Sadettin Ulusoy’un elinden ‘2021 Yılının En Başarılı Milletvekili’ ödülünü aldı. Gecede bir konuşma yapan Taytak, “İnternet Medya Birliği’ndeki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 2021 yılında yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı yılın milletvekili seçildik. Bu bize daha büyük bir sorumluluk getiriyor. Bundan sonra çok daha fazla çalışacağız. Bize verilen bu ödülün hakkını vereceğiz. Sevdamız Afyonkarahisar” dedi.

Editör: Haber Merkezi