Tarlacı yönetim kurulu asil üyesi oldu

Dinar eski belediye başkanı ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa TARLACI, Özel kalem müdürleri derneğinin yönetim kurulu asil üyeliğine seçilerek derneğin Strateji başkanı oldu.

Merkezi Ankara’da bulunan ÖZEL KALEM MÜDÜRLERİ DERNEĞİ (ÖZKALDER) in 5 inci olağan genel kurul toplantısı 12.08.2018 tarihinde Ankara iller bankası sosyal tesislerinde yapıldı. Bakanların, belediye başkanlarının ve önemli sivil toplum örgütlerinin eski ve yeni özel kalem müdürlerinin üyesi olduğu derneğin toplantısı her kesimden müdürlerin katılımları ile gerçekleşti.

Toplantıya Türkiye’nin çeşitli illerinden temsilciler ile İstanbul özel kalem müdürleri platformu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Toplantıda özel kalem müdürlerinin yaptıkları özverili çalışmalardan bahsedilerek, bakanların ve başkanların adeta sağ kolu olarak çalışan, onların sırdaşı, yol arkadaşı olarak çalışan özel kalem müdürlerinin her zaman devlete ve millete hizmet etmeğe devam edecekleri vurgulandı.

Yeni bakanlarımızın özel kalem müdürlerine başarılar dilendi ve onları ziyaret edilerek her türlü desteğin verileceği belirtildi.

Devletin en üst kademelerinde önemli göreve üstlenen özel kalem müdürlerinin bir aile olduğu, bu derneğin bu aileyi yaşatmak için her türlü çalışmayı yaparak gelecek nesillere bu örnek dayanışmayı aktarmanın çabası içinde olduğu vurgulandı.

Yapılan protokol konuşmalarından sonra, seçimlere geçildi. Yapılan seçimlerde, Mustafa TARLACI, yönetim kurulu asil üyeliğine seçildi.

Daha sonra yapılan görev dağılımında ise Mustafa Tarlacı, özel kalem müdürleri derneğinin Strateji Başkanlığı görevine getirildi.

Bizlerde basın olarak, değerli hemşerimiz, dinar eski belediye başkanımız ve Ankara’daki değerli bürokratımızı tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi