TARLACI YENİ GÖREVİNDE YOĞUN ÇALIŞIYOR

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı sosyal yardımlar genel müdür yardımcısı ,  Mustafa Tarlacı yeni görevinde aktif çalışmaya devam ediyor.
Yardıma muhtaç, kişi ve ailelere destek hizmetlerinin tamamına yakınına hizmet veren bakanlıkta, sosyal yardımlar da önemli bir görevde  olan Tarlacı , tecrübesi ile farklılığını hissettiriyor.
Bürokraside ve siyasette Afyonkarahisar’ın  bilinen kişilerinden olan Tarlacı, TBMM  ve Plan ve bütçe komisyonunda, belediye başkanlığında, başbakan yardımcısı ve daha sonra adalet bakanı olan sayın Bekir Bozdağ’ın özel kalem müdürlüğünde, ülkemize ve Afyonkarahisar’a önemli hizmetlerde bulundu.
Şimdide Aile ve sosyal politikalar bakanlığında ,önemli bir görev üstlendi.
Bakanlıkta, mali kaynak yönetimi, Avrupa birliği projeleri ve uluslararası ilişkiler, sivil toplum kuruluşları ve düzenli ödemelerden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürütmekte olan hemşerimiz, bu günlerde illeri dolaşmaktadır.
ASDEP (Aile sosyal destek projesi) kapsamında Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığına alınacak 1500 sosyolog ve psikolog ve diğer görevler için Komisyon başkanı olarak Çankırı, Amasya,Çorum illerinin mülakatlarını  yapan Tarlacı ,yeniden Trabzon, Adıyaman, Muğla,Aydın  illerinin komisyon başkanı olarak gidecek. Daha sonrada diğer illere gedecek olan hemşerimizin başarılarının devamını diliyoruz.
AFYONKARAHİSAR PROJELERİNE YAKIN TAKİP
Telefonla görüştüğümüz sayın Tarlacı şunları söyledi:
Afyonkarahisar ve ilçelerinden bana ulaşan projelere yakından takip ve desteğe devam ediyorum.
Dinar yurt projesi ile ilgili son durumu sorduk sayın Tarlacıya ve dedi ki; Dinara yapılacak yurt ile ilgili bir sorun yok .Parası ayrıldı, projede bazı zorunlu.değişiklikler oldu , bunun için dinar kaymakamımızla temaslarımız devam ediyor. Bu çalışmalar bitince inşallah yapımına hız verilecektir.
HAYIRLI  HİZMETLER YAPIYORUZ
Görev aldığımız her makamda en iyi hizmeti vermeye özen gösteriyorum. Yeni görevimiz daha çok vakıf ve hayır hizmetleri yani bolca hayır dua alabileceğimiz hizmetler. İhtiyaç sahiplerine devletimizin şefkat elinin ve yardımlarının en kısa zamanda ulaşmasına çalışıyoruz.
 İnsanların en hayırlısı insanlara yardım edendir düsturu ile yaşlılarımızdan, engellilerimize, kadınlardan çocuklarımıza, şehit ve asker ailelerimizden göçmenlere kadar ihtiyaç sahibi her kesime hizmet veriyoruz.
Ankaraya giden hemşehrilerimizin çoğunun ziyaret ettiği ve hemşehrileri ve vatandaşlar  ile yakından ilgilenmesi ile tanınan değerli hemşehrimize görevinde üstün başarılar diliyoruz.
 
Editör: Haber Merkezi