Tarlacı, Ak Parti’nin 16. Yıl Özel Videosunda Yer Aldı

AK Parti'nin, 16. kuruluş yıl dönümü için bir hazırladığı ve Mustafa Tarlacı’nın da bulunduğu video sosyal medyada geniş yer buldu.

AK Parti, kuruluşunun 16. yıl dönümü için hazırladığı özel videoyu sosyal medya sitesi Twitter'dan "AK Sevda 16 Yaşında" notuyla paylaştı.

Ak Sevda 16 Yaşında başlığıyla hazırlanan videoda Ak Parti’nin kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin kurulma aşamasındaki ve ilk kurulduğu zamanlardaki konuşmaları yer alıyor. Cumhurbaşkanı Edoğan’ın, “Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözleriyle devam eden özel klipte 2001 yılında karlı bir günde Ak Parti AFYONKARAHİSAR mitinginin yer aldığı görüntülerde Mustafa Tarlacı ve Said Açba’da bulunuyor. Kurulduğu günden bu güne, Ak Parti’nin kökünden gelerek siyasetin içerisinde yer alan, Ak Parti’den Belediye Başkanlığı ve Milletvekili Aday Adaylıklarında bulunmuş olan Mustafa Tarlacı şu an ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığı görevini icra ediyor.

Editör: Haber Merkezi