Tarihin Kalbinde Muhteşem Konser

Binlerce yılık tarihi kalıntıların içerisinde, büyüleyici eşsiz manzarada, Frigya’nın kalbi Ayazini’de muhteşem konserle Afyonkarahisarlılarla buluşan, pop müziğin sevilen sesi Oğuzhan Koç, dinleyenleri mest etti.

Saatler öncesinde konser alanını dolduran vatandaşlar, konser öncesi gizemli coğrafya Ayazini Metropolisini gezerek, tarihi kalıntıları ve yapılan restorasyonlar ile bambaşka bir görünüme kavuşan Frigya’nın şirin köyü Ayazini’yi incelediler. Rengârenk sabunların olduğu Sabun Sokak, Nazar boncuklarının süslediği Nazar Sokak en çok ilgi gören noktalar olurken, Ayazini adeta bir festival alanını andırdı.

30 bine yakın vatandaşın katıldığı Oğuzhan Koç konseri ilgiyle izlendi. Sevilen şarkılarını konser alanını dolduran kalabalıkla birlikte seslendiren Oğuzhan Koç, sahne performansı ile de göz doldurdu. 2 saat süreyle sahnede kalan Oğuzhan Koç’a ilgi bir hayli yoğundu.

Afyonkarahisar’ın Fahri Tanıtım Elçisi Olacak

Konser sonunda sahneye çıkan ve Oğuzhan Koç’a teşekkür eden Vali Gökmen Çiçek: “Oğuzhan Koç herkes tarafından çok sevilen bir sanatçı. Aynı zamanda hepimizin de yol arkadaşı. Benim için dostça sevdiğim değerli bir isim. Telefonla görüştüğümde, konsere davet ettiğimde emriniz olur dedi. Buradan da kendisinden söz alıyoruz. Artık Oğuzhan Koç Afyonkarahisar’ın fahri tanıtım elçisi olacak ve konser görüntülerini de birçok yerde paylaşacak. Sizler yol arkadaşı olarak tanıyorsunuz, bizler de beyefendiliği, kibarlığı, nezaketi ile biliyoruz. Bugün bizlerle olduğu için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Şehrimizin yeni turizm rotası, ziyaretçilerini hayran bırakan köy Ayazini’de Oğuzhan Koç konseri ile başlayan konser etkinlikleri her ay farklı bir konser ile devam edecek.

Editör: Haber Merkezi