TANBURİ CEMİL BEY´İN ALBÜM TANITIM KONSERİ YARIN     
     
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımlarıyla tanıtımı düzenlenecek konser, sanat dünyasında bir ilk olacak.
 
SANAT DÜNYASINDA BİR İLK
 
           Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi işbirliği ile ünlü bestekâr ve virtüöz Tanburi Cemil Bey’in vefatının 100. yılı münasebetiyle hazırlanan cd, belgesel ve kitap çalışmasının albüm tanıtımı konseri yarın (4 Ocak 2017 Çarşamba) saat 19:00’da AKÜ ANS Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi’nde yapılacak.
 
BELEDİYE ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ
 
         Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle Afyon Kocatepe Üniversitesi  Devlet Konservatuarı  tarafından Tanburi Cemil Bey’in vefatının 100. yılı münasebetiyle hazırlanan cd, belgesel ve kitap çalışması albüm tanıtımına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’da katılacak.
 
           Yönetmenliğini Hakan Yılmaz’ın yaptığı ‘Musikide Teselli Arayan Yalnız Adam: Tanburi Cemil Bey’ isimli Belgesel gösterimiyle başlayacak program, Genel Sanat Yönetmenliğini Burak Kaynarca’nın yaptığı Tanburi Cemil Bey Besteleri’nin seslendirilmesiyle devam edecek.
 
Editör: Haber Merkezi