SUYA YİNE ZAM YOK
Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 2013 yılı su tarifelerinde herhangi bir artışa gitmedi.
2009 yılından bu tarafa 20 metreküpe kadar su kullanan abonelere zam yapmayan Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 2013 yılı su tarifelerinde tüketim sınırı olmaksızın, 2012 yılı tarifesinin geçerliliğini korunması yönünde karar aldı.
Meclis'in Kasım ayı toplantısında gündeme gelen 2013 yılı gelir ve su tarifeleri hakkındaki Plan Bütçe Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi. 2012 yılı su tarifelerinin, 2013 yılında geçerliliğini koruyacağını belirten Başkan Çoban, bu kararla birlikte on binlerce vatandaşın bütçesine bir nebze de olsun katkıda bulunduklarını söyledi.
Atık ve katı atık bertaraf ücretlerine de maliyetten kaynaklanan zamlar yapıldığını kaydeden Başkan Çoban, diğer gelirler de yüzde 5 ila yüzde 7 oranında arttırıldığını ifade etti.
Termal Bölge 3. Etap içme suyu şebekesi inşaat çalışmalarının tamamlandığını da açıklayan Başkan Burhanettin Çoban, 2009 yılından bu yana yapılan çalışmalarla içme suyu şebekesinin Ömer- Gecek termal bölgesine kadar yaklaşık 15 kilometre uzatıldığını ifade etti.
 
Editör: Haber Merkezi