Süper Star Afyonkarahisar’ı Salladı

MXGP ve MotoFest muhteşem finallerle son buldu. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in önderliğinde 5 yıldır başarı ile yürütülen Dünya Motokros Şampiyonası ve MotoFest dolu dolu etkinliklerle son buldu.

Türkiye’nin en büyük entegre gençlik festivali MotoFest’in son gününde süper star Ajda Pekkan sahne aldı. Geçmişten bugüne dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren Pekkan, geniş repertuarıyla mest etti. 'Eğlen Güzelim'le geçmişe götürdü, 'Yakar Geçerim'le herkesi coşturdu. Ara vermeden iki saat boyunca sahnede kalan Pekkan, bitmeyen enerjisi ve muhteşem performansıyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Son Anadolu konserini 2013 yılında veren Pekkan Afyonkarahisar’da uzun süreden sonra bir ilke imza atarak, sahne aldı. Saatler öncesinden Motorsporları Merkezi alanı Pekkan hayranları ile doldu taştı.

Ajda Pekkan Afyonkarahisar’da olmaktan dolayı mutluluğunu paylaşırken sık sık hayranları ile diyaloglarda kurdu. Adeta MotoFest’i sallayan Süper Star katılımcılardan tam not aldı. MotoFest’in finali Ajda Pekkan’ın muhteşem konseri ile sona erdi.

ZEYBEK BAŞKAN’DAN SAHNE SELFİESİ

Konser öncesi Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek hemşehrileri ve gençlerle buluştu. Sahnede selamlama konuşması yapan Başkanımız etkinliklerin artarak devam edeceğini, seneye de Motokros ve MotoFest’in şehrimizde yeniden yapılacağını müjdeledi. Zeybek Başkan’ın bu haberi alanı dolduran binlerce kişi tarafından sevinçle karşılandı. Günün anısına Başkanımız kendi telefonu ile konser alanında selfie çekti.

“SİZ İSTEYİN BİZ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Coşkulu kalabalığın heyecanını paylaşan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek hitaplarında; “Hepinize çok teşekkür ediyorum. MotoFest etkinliğimiz bu akam sona eriyor. Önümüzdeki yıl daha geniş katılımla tekrarını gerçekleştireceğiz. Sizleri seviyoruz. Siz isteyin biz yapmaya devam edeceğiz. İyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi