Suna, “Güney’e kadın eli değmesi gerekir”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, yazılı basın açıklamasında:

“Malumunuz 6 HAZİRAN 2021 PAZAR günü Sinanpaşa ilçemiz Güney Beldemizde Belediye Başkanlığı ve Belediye meclis üyesi seçimleri var.

Yeniden Refah Partisi olarak aylardır çalışmalar yaptığımız Beldemizin sorunları saymakla bitecek gibi değil. Bu nedenle Beldemize bir kadın eli değmesi gerektiğini düşünerek Ayten KARAKAYA Hanımefendi'yi aday gösterdik.

Ayten KARAKAYA Hanımefendi, seçime girecek olan 8 parti adayı içinde tek kadın aday olması ve meclis üye listesinin yarısının Kadın olması hasebiyle de ön plana çıkmaktadır. Böylelikle yeniden Refah Partimiz, diğer partilerin aksine hamaset değil kadına gerçekte kimlerin değer verdiğini de göstermiş oldu.

Dedik ya Beldemizin sorunları bitecek gibi değil ; işte bu sorunlar bir insanın en temel ihtiyaçları olan yol, su, internet ve GSM Şebekesi gibi artık günümüzün olmazsa olmazı olan ihtiyaçlarından yıllardır yoksundur.

İktidar partisi 20 yıldır elinde bulundurduğu erki, beldemiz için kullanmamıştır. Bugün seçimler dolayısı ile adım attığı bir kaç göz boyama hizmeti elbette beldemiz halkına samimi gelmemektedir.

Yaptığımız çalışmalarda halkımızın Yeniden Refah Partimize teveccühü çok büyüktür. Partimiz ve Adayımız samimi tavırları ile zaten yıllardan beri bilinen Millî Görüş belediyeciliğine halkımızın büyük ihtiyaç duyarak talep ettiğini gözlemlemektedir.

Genel Başkanımızın da dediği gibi; "havası ve parası çok olan partiler" in yanı sıra iktidarı elinde bulunduran partilerde bu sorunlara çözüm bulmadılar, bulamazlar. Çünkü ne diyoruz her şeyiniz var ama "Millî Görüş mayanız yok Millî Görüş mayanız..."

Efendim nedir bu Millî Görüş mayası ;
Samimiyet, Çalışkanlık, cesaret, Haramı Helal olandan ayırmak, dirayet, feraset ve de imandır iman. Allah razı olsun olsun diye çalışmaktır.

Millî Görüş Belediyeciliği, tıpkı 1994 te olduğu gibi yine hiç kimsenin hiç bir anketin hiç bir basının görmezlikten geldiği bir dönemde nasıl İstanbul Ankara gibi belediyeler dahil 28 belediyede seçimi kazanarak en çok Belediye kazanan parti olduğu gibi bugün de Güney Beldemizde seçimi kazanacaktır inşaAllah.

Hani Sayın Cumhurbaşkanımız diyor ya; "BANA ÖMER'LERİ GETİRİN" işte o Ömer'ler, hâli ve geçmişteki iş bitirme belgeleri itibariyle bugün Yeniden Refah Partimizin Millî Görüş kadrolarında mevcuttur. Sadece Ömer'ler değil, Aişe'ler, Fatıma'lar, Hamza'lar, Ali'ler, Enes'ler, Zeyd'ler, Alparslan'lar, Fatih'ler, Erbakan'lar, Muhsin'ler ve de Atatürk'ler yine bu kadrolarda mevcuttur.

Hiç boşuna zahmet etmeyin Sayın Cumhurbaşkanım. Sizin etrafınızdaki o siyah gözlüklü, siyah camlı makam araçlı bürokratların, Ömer'leri size bulup getiremez.

Biz diyoruz ki; gelin Millî Görüş belediyeciliğine katılın destek verin ve Güney Beldemizden yayılacak olan Millî Görüş ışığını takip edelim. Halkımızı artık bu korkularından, bakımsızlıktan ve de ilgisizlikten kurtaralım.

Son olarak, Güney Beldemizdeki seçimler münasebetiyle tüm halkımıza esenlikler diliyor en kısa zamanda Millî Görüş iktidarının elzem olduğunu bir kez daha gür bir sedayla haykırıyoruz.”dedi.



 

Editör: Haber Merkezi