Sülümenli yeşilleniyor

"Geleceğe nefes" kampanyası kapsamında Sülümenli kasabasında 3000 fidan toprakla buluştu. Fidan dikme töreninde konuşan Sülümenli Belediye Başkanı İbrahim Eroğul, dikilen fidanlarla beraber Sülümenli’nin yeşilenleneceğini söyledi.

Ülke ve il genelinde "Geleceğe nefes" kampanyası kapsamında Sülümenli kasabasında bulunan Adalet Ormanı, Serbest Denetim Ormanı ve Şehit Mehmet Göktaşı Ormanı’nda saat 11.11’de fidanlar toprakla buluştu. Fidan dikme törenine konuşan Sülümenli Belediye Başkanı İbrahim Eroğul, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Gebel, Serbest Denetim Müdürü Ali Güçtekin, Açık Cezaevi Müdürü Bülent Işık ve çok sayıda kasaba halkı katıldı. Kasabada yaşayan kadınlarında yoğun ilgi gösterdiği fidan dikiminde Sülümenli tarihinde bir rekor kırıldı.

“Bu fidanlar sayesinde kasabamız yeşillenecek”

"Geleceğe nefes" kampanyası kapsamında kasabaya 3000 adet fidanın dikileceğini söyleyen Sülümenli Belediye Başkanı İbrahim Eroğul, bu kampanya kapsamında rekor kırdıklarını söyledi. Başkan Eroğul, “Bugün Türkiye genelinde 81 ilde, ilçelerde ve beldelerde fidan dikme kampanyası vardır. Bugün kasabamızda 3 bin adet fidan toprakla buluşacak. "Geleceğe nefes" kampanyası kapsamında Sülümenli tarihinde fidan dikme rekorunu da kırmış olduk. Bu fidanlar sayesinde kasabamız yeşillenecek. Dikilen fidanlarımız Sülümenlimize oksijen olacaktır, akciğer olacaktır. Buraya kadar gelen hem misafirlerimi hemde kasaba halkıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fidanlar toprakla buluştu

Başkan Eroğul’un konuşmasından sonra dualar okunarak fidanların dikimi gerçekleşti. Fidan dikimine denetimde serbestlikte hükümlülüler, öğrenciler ve 7’den 77’ye sülümenli halkı katıldı. Başkan Eroğul, eşiyle beraber fidanları toprakla buluşturdu. Fidan dikme töreninden sonra programa katılan konuklara nohutlu pilav ikram edildi. Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi

Editör: Haber Merkezi