Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar'dan Vali'ye Ziyaret
 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Sultandağı Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Osman Acar, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör’de hazır bulundu.
Sultandağı ilçesi, kasaba ve köyleri hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Kaymakam Güngör, köy ve kasabalardaki eğitim, sağlık alt ve üst yapı ve sosyal alanları hakkındaki son durum hakkında bilgiler aktardı.
Nazik kabullerinden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Sultandağı Belediye Başkanı Acar, 30 Mart Yerel Seçimlerinde tekrar Sultandağı Belediye Başkanlığı’na seçilerek güven tazelediğini belirterek; “Demokrasinin gereği olarak herkesin seçme ve seçilme hakkı var. Bizlerde 2014 yerel seçimlerinde halkımızın bizleri belediye başkanlığına layık görmesi ile bu göreve yeniden seçildim. Sultandağı halkımıza beni bu göreve seçmelerinden dolayı teşekkür ediyor, bana olan güvenlerini sarsmamak adına elimden geleni en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğimin sözünü veriyorum.”dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getiren Vali Balkanlıoğlu; “Halkın güveni sağlamış ve halk tarafından seçilerek belediye başkanlığı gibi özel bir göreve getirilen herkese öncelikli olarak kapımız açıktır. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür eder, Osman Acar beyin belediye başkanı seçilmesinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim.”dedi.
Sultandağı ilçemizin yaz meyveleri üretimi bakımından ilimizin önemli ilçelerinden biri olduğunu dile getiren Vali Balkanlıoğlu; “Dünyaca ünlü ve ismi tescillenerek ‘tadiki’ olan Sultandağı kirazımız lezzetiyle ve kalitesiyle dünyada tektir. Bunun yanında birçok yaz meyvesi yetiştirilen Sultandağı İlçemizde önemli çalışmalarda bulunulması, ilçenin ekonomik ve sosyal alanda büyümesi bizleri çok sevindirecektir. Başkan Acar bu görevi üstlenmiş olup elinden geleni yapacağına inanıyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”dedi.
Editör: Haber Merkezi