STK Platformundan Başkan Çoban'a ziyaret

"BİZ SİZDEN RAZI OLDUK İNŞALLAH ALLAH DA RAZI OLSUN"

Afyonkarahisar Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette STK Platformu üyesi dernek başkanları adına konuşan İHH Başkanı Ahmet Ertürk, belediye başkanlığı görevinde iki dönemde Afyonkarahisar'a yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolayı Başkan Burhanettin Çoban'a teşekkür etti. Başkan Çoban'ın, hizmetlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının Afyon özelinde gelişimine çok büyük katkılar sağladığını belirten Ahmet Ertürk, "Allah sizlerden razı olsun. Özellikle birlikte yaptığımız hayır hizmetlerinde sizler de hissedarsınız. Bunu bilmenizi isteriz. Bu anlamda biz sizden memnunuz, inşallah Allah da sizden razı olsun. Biz inanıyoruz ki siz bir değersiziniz, hizmet yarışında daha iyi makamlarda olacağınıza inanıyoruz" dedi. Ertürk ayrıca, Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantısında, Dörtyol Mahallesindeki otogar yolu üzerindeki caddeye 'Kudüs' isminin verilmesiyle nedeniyle Başkan Burhanettin Çoban'a ve tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

"SİVİL TOPLUM MENSUPLARI FEDAKARCA ÇALIŞIYOR"

STK Platformu'na ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden ve sivil toplum kuruluşu mensuplarının, sosyal sorumluluk alanında fedakarca çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, "Bir devlet memuru, işçi veya kendini işini yapan insanlar; işini yapar maaşını ya da kazancının alır. Siz sivil toplum mensupları görevlerinizi yaparken karşılık beklemeksizin yapıyorsunuz. Bence en önemli fedakarlığı sizler yapıyorsunuz. Dolayısıyla sizler gibi fedakar insanlara öncü olmamız destek olmamız bizleri de çok mutlu etti. Birlikte, şehrimiz için ülkemiz için hatta dünya için birçok faaliyet yaptık. Yeri geldi Yemen'e yardım ettik, yeri geldi Suriye'ye tırlar gönderdik, yeri geldi Arakan için seferber olduk. Bu faaliyetlerde sizlerle işbirliği yapmak, yarın ahirette hesabımız görülürken en övündüğümüz konuların başında gelecek" dedi.

"YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİN HAZZINI VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

"Bu şehir için çok büyük aşkımız, hayallerimiz, projelerimizi vardı" diyen Başkan Çoban, "Elhamdülillah 10 yıl içerisinde bunları gerçekleştirmeye çalıştık. Bugün yaptığımız tüm hizmetlerin hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Görevim 31 Mart'ta sona erecek ancak partimizden aday gösterilen Mehmet Zeybek ağabeyimizin yanında olacak ve elimden gelen desteği vereceğim" ifadelerini kullandı.

Ziyarete, İHH İl Temsilcisi Ahmet Ertürk, İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ali Zengin, Muradiye Vakfı İl Temsilcisi Şakir Celayir, AK Çevre Vakfı İl Başkanı Yılmaz Yalçın, ASDER İl Temsilci Arif Ören, Yeşilay İl Başkan Yardımcısı Arif Kavas, İlim ve Araştırma Vakfı İl Temsilcisi Yemliha Kuru, Afyon Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi Ramazan Kıymık, Karahisar Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Osman Ziya Bilim, Hak -İş İl Temsilcisi Hulusi Güngör, Ensar Vakfı Şube Başkanı Mustafa Güler, İnsan Medeniyet Hareketi İl Temsilcisi Zekai İnan, Türkiye Gençlik Vakfı İl Başkanı Yunus Emre Korkmaz, Deniz Feneri Derneği İl Temsilcisi Doğan Selçuk, Ensar Vakfı Yöneticisi Şuayp Özdemir, Anadolu Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Mevlüt Üyümez ve Hayrat Vakfı İl Temsilci Yardımcısı Ali Başar ile Semerkand ve TÜMSİAD adına Fatih Elibol katıldı.

Editör: Haber Merkezi