STAR, BELEDİYE YATIRIMLARINI YAZDI
Star Gazetesi'nin Afyonkarahisar için özel olarak hazırladığı ek gazetede, Afyonkarahisar Belediyesi'nin yatırımlarına geniş bir şekilde yer verildi.
Afyonkarahisar Belediyesi'nin yatırımlarını, "Afyonkarahisar'da özlem bitti, hizmet geldi" başlığıyla duyuran Star Gazetesi, son dönemde yapılan yatırımlarla şehrin çehresinin değiştiğine vurgu yaptı. Birçoğu Afyonkarahisar tarihinde ilk olan yatırımlara, ayrıntılı olarak yer verilen gazetede, Akarçay Rekreasyon Projesi, Spor Kompleksi, Bilgi Evleri, Zafer Ormanı, Kent Meydanı, İleri Biyolojik Arıtma Tesisi, alt yapı ve üstyapı çalışmaları ön planda tutuldu.
Sosyal, kültürel ve tarihi hizmetlere de yer verilen gazetede, akülü araç dağıtımlarından, hobi bahçelerine, yeni otopark yapımlarından, Taş Medrese restorasyonuna kadar birçok hizmet ayrıntılı olarak anlatıldı. Belediyenin, akıllı politikalarla yatırım bütçesini her geçen yıl arıttırdığına dikkat çekilen gazetede ayrıca, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile yapılan röportaja yer verildi. Hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın gazeteye verdiği röportajda, yine bu ayrıntıya dikkat çekildi. Yine Başkan Çoban'ın ifadeleri doğrultusunda, 2013 yılının yatırım yılı ilan edildiği belirtilirken, 2013 yılında yapılması planlanan çalışmalar anlatıldı.
Editör: Haber Merkezi