Spor Yatırımları Destek Protokolü İmzalandı

Ankara ziyaretleri kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek tarafından Afyonkarahisar’a yapılacak spor yatırımları için işbirliği ve destek protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde şehrimize spor alanında önemli yatırımlar yapılacak.

Afyonkarahisar’ı sporda da marka kent haline getirmek amacıyla önemli yatırımları hayata geçiren Belediyemiz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan yeni protokolle, şehre yeni spor tesisleri kazandırılacak.

“ŞEHRİMİZ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM”

Başkanımız Mehmet Zeybek, gerçekleştirilen bu ziyarette imzalan protokol ile memnuniyetlerini dile getirerek desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na teşekkürlerini iletti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “ Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik'i ziyaret ederek, spor yatırımlarımızla alakalı destek protokolü imzaladık. Desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şehrimiz için üretmeye devam” dedi.

Editör: Haber Merkezi