SP Afyon İl Divan Toplantısı
Saadet Partisi Afyonkarahisar Ağustos ayı İl divan toplantısı Gnl.Merkez İl Sorumlusu Mimar Mesut Dağ’ın Katılımıyla parti il binasında yapıldı:
İl Bşk. Adnan Şenel ve İl Yönetimi, İlçe Başkanlarının hazır bulunduğu İl binasında Konuşan Gnl.Mrk.İl Sorumlusu Mimar Mesut Dağ; Türkiye’nin politikalarının genel bir değerlendirilmesi yapıldığında yavaş yavaş kaosa doğru sürüklendiğine dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri sorunsuz bir şekilde atlatıldı ama bundan sonraki süreç büyük tartışmalara gebedir. Türkiye’de tarım ve hayvancılık bitti, dışarıdan ot ve saman bile ithal etme noktasına geldik. Anadolu’da dibe vuran hayvancılık ve tarımla birlikte büyükşehirlere doğru göç başladı. Göçlerin sonucunda suç oranları arttı ve Türkiye, tarihinde cezaevlerindeki en yüksek doluluk oranına ulaştı” dedi.
İl Bşk.Şenel;İlçe Başkanlarından İlçe sorunlarını ve raporlarını alarak. Önümüzdeki seçimlere eksiksiz tam kadro olarak hazırlıklarımızı tamamlayalım.İnşallah zafer inanların ve zafer yakındır dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi