SP AFYON GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI  YAPILDI
 
Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı 18 aralık 2016 pazar günü İl Başkanı Adnan Şenel Başkanlığında parti il binasında İl başkan yardımcıları ve  İlçe başkanları ile birlik de yapıldı.
 
İl Başkanı Adnan Şenel ilçe başkanlarından aylık çalışma raporlarını ve değerlendirmelerini aldı. Teşkilat çalışmaları hakkında istişareler yapıldı.
 
İl Başkanı Adnan Şenel teşkilat çalışmaları sonunda gündemi değerlendiren bir açıklama yaptı.
 
 
ADNAN ŞENEL açıklamasında ;
 
Teşkialarımızın Değerli  Mensupları
Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak istanbul Beşiktaş'da ve Kayseri'de güvenlik güçlerimize ,polisimize, askerlerimize yönelik olarak yapılan saldırıları ve bugüne kadar yapılan tüm terör saldırılarını bütün nefretimizle lanetliyoruz. Saldırılarda hayatını kaybeden polisimize , askerlerimize ve vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet yakınlarına ve Aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yaşanan onlarca patlamada bugüne kadar birçok sivil, asker, polis, çoluk çocuk kadın erkek demeden insanlarımız katledilmiştir. Ülkemizin her tarafına adeta güvensiz hale getirmeye çalışan terör örgütleri ülkede kaosa zemin hazırlamaya çalışmaktadır.
 
Siyonizm'in güdümündeki emperyalist devletlerin plan ve programlarının uygulayıcısı konumunda ki taşeron terör örgütlerine karşı ülkemizin terörle mücadele anlamında yaptıklarını mutlak suretle gözden geçirmesi gerekmektedir.Bugün Suriye ve Irak sınırlarından ülkemize hangi ülkelerin yabancı istihbaratlarının hangi teröristlerin girdiği belli değildir. Teröre karşı ciddi tedbirler alınması gerekmektedir. Ateş düştüğü yeri yakmakta ve her geçen gün evlerimize ateş düşmektedir.
 
Aramızdan ayrılan her insan, bizim bağrımızı yakıyor. Yaşanan olaylar ayrı bir endişe doğurmasına vesile oldu. Terör olaylarına bakıldığında, bugün sadece PKK terörü ile 32 yıldır mücadele ediyoruz. PKK'yla önce dağda çatışmalar sürüyordu. Yol kesiyorlardı, köy basıyorlardı, sonra şehre indiler. Şehirlerimiz tahrip oldu. Eğer biz bunun arka planını araştırıp çözmezsek sadece şu meydana gelen terör olaylarını önlemek için, yapacağımız çalışmalar ve gayretler bir fayda vermez.
 
Değerli İlçe Başkanlarımız ;
Ülkemizde terör olayları devam ederken ,  Ortadoğu ve İslam alemi adeta yanıyor.
Halep başta olmak üzere dünyanın pek çok noktasında mazlumlar baskı ve zulüm görmektedir.
 
Katliamların her geçen gün artmaktadır.Gücü elinde bulunduranlar, kendi menfaatleri doğrultusunda mevcut düzenlerinin yürümesi için tamamen gözleri dönmüş bir şekilde saldırıyorlar. Yeryüzünde garip ve gurabaya yeryüzünde yaşam hakkı tanınmıyor. Onların sahip olduğu her hak, kuvvetle, baskıyla, savaşla akla gelen her türlü eşkıyalıkla alınmak istiyor. Bu elbette böyle gitmeyecek.
 
Son yaşadığımız olaylar gösteriyor ki artık bu dünya, vahşi kapitalistlerin eline bırakılamayacak kadar önemli. Dolayısıyla birinci körfez, ikinci körfez derken, Arap baharı ve en sonunda Suriye'de yaşanan olaylar gösteriyor ki her zamankinden daha fazla adil bir güce ihtiyaç var.
 
Batılı devletler terörü desteklemektedir.Ortadoğu'daki silahlar kimin, bunlara bu organizasyonu yaptıran kimler? Bizim maşalarla işimiz yok. Bataklıkları kurutacağız. Maşanın gerisindeki güce bakacağız.
 
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi