SP adayları “Tüm Afyonkarahisar’a en güzel hizmeti yapacağız.”

Hedefimiz: Mamur Şehir, Mutlu İnsan

Ekonomik ve Sosyal kalkınma ile mamur bir Afyonkarahisar kuracak kırk yıllık tecrübe ve hizmet anlayışı üstünlüğüne sahibiz.Geçmişte Milligörüş belediyecilikleriyle nasıl örnek belediyelere ve hizmetlere imza attıysak , 31 Mart seçimlerinden sonrada Afyonkarahisar’ımızada Huzurlu ve Mutlu bir şehir haline getireceğiz..

Sosyal belediyecilik, “gözün insanda olsun” sorumluluğunun adıdır.

Aynı şehirde yaşayan insanımızın sorunlarının çözümünde yardımlaşma ve işbirliğine önem verilecektir. Belediyenin öncülüğünde mahalle muhtarı, okul müdürleri ve cami imamlarından oluşan yardımlaşma ve dayanışma komisyonları oluşturulacak; şehrin yoksulluk envanteri hazırlanacaktır. Yoksullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesinde hali vakti yerinde olanların desteği sağlanacaktır. Belediye, Kent sakinleri arasında hayırda yarışma ortamı oluşturulacaktır.


Ulaşım sistemi, bütünlük içinde konforlu, ekonomik, hızlı, dakik ve alternatifli bir yapıya kavuşturulacaktır.Belediye araç ve gereçlerinin geliştirilip üretilmesinde sanayicilerimizi ve teknik elemanlarımızla iş birliği yapılacaktır.Bilişim teknolojilerinden ulaşım yönteminin her
alanında aktif bir şekilde faydalanılması özen gösterilecektir.

Editör: Haber Merkezi