“Sosyal izolasyona uyulmalı”

Afyonkarahisar Belediyesi İyi Parti ve CHP Meclis Üyeleri Ortak Basın Bildirgesi

Son haftalarda ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni nesil koronavirüs (COVİD-19) pandemisi gün geçtikçe ciddi sonuçlar doğurmaya başlamıştır.

Ülkemizde de bu salgından mümkün olduğunca az zarar görmesi amacıyla, geçtiğimiz günlerde devletimiz tarafından çeşitli kararlar alınmıştır. Bu minvalde, halkımızın pazar yerleri ve marketlerde maskesiz alışveriş yapamayacağı bildirilmiştir.

Halkımızdan gelen şikayetler üzerine bu basın açıklamasını yapmak durumundayız. Pazar yerlerinde fahiş fiyatlara maske satıldığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bu tip bir ranta mahal vermemek adına, Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek'e, Pazar yerlerimizin girişinde halkımıza ücretsiz maske dağıtımını öneriyoruz.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin Millet İttifakı Meclis Üyeleri olarak, belediyemizin bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın önce sağlıklarını, sonrasında ise ekonomik durumlarını sekteye uğratmaması gerektiğini önemle bildiririz. Bu zorlu süreçte tüm halkımıza zorunlu olmadıkça evden çıkmaması gerektiğini ve sosyal izolasyona uymasını bir kez daha hatırlatır, sağlıklı günler dileriz.

İRFAN ÖZSANDIK

HASAN AKYALÇIN

İBRAHİM MEYDANOĞLU

KADİR DELİKANLI

MURAT ÇELİKBAŞ

HARUN SAĞLAM

BEKİR LAFÇI

ABDULLAH HOCAOĞLU

H.HÜSNÜ TAŞER

ALAADDİN NAKİLCİOĞLU

AHMET HASTÜRK

Editör: Haber Merkezi