Sosyal Denge Sözleşmesi Ek Protokolü Hayırlı Olsun

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, birliklerde görev yapan memurların Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) ek protokolüyle haklarını iyileştirdi.

Geçtiğimiz günlerde ‘Yerel Yönetimler Şöleni ve Toplu İş Sözleşme’ töreni düzenleyerek belediye bünyesinde çalışan işçi ve memurların maaşlarına yüzde 72 oranında zam yapan Başkanımız Zeybek, Bem-Bir-Sen üyelerini de unutmadı.

Çevre Hizmetleri Birliği ile Atık-Su Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliğinde görev yapan memurlara Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) kapsamında ek protokolle yeni bir zam yaparak haklarını iyileştirdi.

ÇALIŞANLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Serdar Çetinkaya ile birlikte ek protokolü imzalayan Başkanımız Zeybek, birliklerde görev yapan memurlara SDS’lerinin hayırlı olmasını diledi. Zeybek Başkan, “Belediye bünyemizde çalışan tüm arkadaşlarımızın maaşlarını iyileştirdik. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki, sendika genel başkanları, protokol üyeleri ve personelimizin katılımıyla Veysel Eroğlu Spor Salonunda ‘Yerel Yönetimler Şöleni ve Toplu İş Sözleşme’ töreni düzenledik. Türkiye’de ilk defa böylesine anlamlı bir tören düzenleyen belediyeyiz. Törende; ‘Empati yaparak personelimizin yerine kendimi koyuyorum’ demiştim ve maaşlara yüzde 72 oranında zam yapmıştık.

Bem-Bir-Sen İl Başkanımız Serdar Bey ile bir araya gelerek birliklerde görevli memurlarımızın daha önceden yaptığımız Sosyal Denge Sözleşmelerine ek protokol yaparak haklarını iyileştirdik. Ek protokolü Serdar beyle birlikte imzalayarak hayata geçirdik. Birliklerimizde çalışan memurlarımıza hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Belediye Başkanımız Zeybek’e Birliklerde görev yapan memurlara gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür eden Bem-Bir-Sen İl Başkanı Serdar Çetinkaya ise şöyle konuştu; “Başkanımız SDS ek protokolü ile iyileştirme yaptı. Daha önce yapılan sözleşmemize yapılan bu ek protokolden dolayı Başkanımıza sendikam ve üyelerim adına şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi