“Sorunları Biliyoruz”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında gazetecilerin gece gündüz demeden çalıştığı ve doğru haberin aktarılması için emek verdiklerini belirtti. Doğru, tarafsız; kalemini hak, hakikat ve adaletten yana kullandıklarını söyleyen Başkan Çetinel, “Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim” dedi.

Yeniden Refah Partisi olarak Basın mensuplarının sorunlarını yakinen bildiklerini ifade eden İl Başkanı Çetinel Yeniden Refah iktidarında hayatın akışında çok önemli bir görevi ifa eden basın mensuplarının mevcut sorunları ve ileride oluşabilecek tüm sorunlara karşı gerekli çözümlerin hayata geçirileceğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi