SMMM Staja Giriş Sınavı Son Başvuru Tarihi 22 Şubat 2021

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serhat Gümüş 2021/1. Dönem, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Staja Giriş Sınavı son başvuru tarihi 22 ŞUBAT 2021 Sınav ise 3 NİSAN 2021 tarihinde adayın tercih edeceği Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde yapılacaktır.

Sınav başvurusunda bulunacak adayların, Kanun'un 4. maddesindeki genel şartlar ile 5/A-a maddesindeki öğrenim şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. Yeni koronavirüs salgını nedeniyle, sınav başvuruları TESMER Otomasyon Sistemi (TEOS) üzerinden online olarak alınacaktır. İlk kez sınava başvuru yapacak adaylar, sınav başvuru koşullarını sağladıklarını belgeleyen evraklarını bağlı oldukları Odalara sunacaklardır.

Bu konu ile ilgili olarak adaylardan başvuru sırasında taahhütname istenecektir. “Sınava Giriş Belgeleri” sınavdan 1 hafta önce http://belge.tesmer.org.tr adresinde yayımlanacaktır. Katılımcıların, sınav sırasında yanlarında "Sınav Giriş Belgesi" ile "Geçerli Kimlik Belgesi"ni (T.C Kimlik No yazılı güncel fotoğraflı nüfus cüzdanı, T.C Kimlik Kartı veya süresi geçerli pasaport) bulundurmaları gerekmektedir. Sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi olmayanlar sınava alınmayacaktır.

Editör: Haber Merkezi