“Sizleri kendimizden farklı görmüyoruz”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli kardeşlerimiz onuruna yemek verdi. Gecede bir konuşma yapan Başkan Zeybek:

“SİZLERİ KENDİMİZDEN FARKLI GÖRMÜYORUZ”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli kardeşlerimizin onuruna yemek verdi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen geceye Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen geceye Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Yasin Evcin, Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Muhammet Mustafa Başyiğit, Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri ve ile aileleri ile birlikte çok sayıda engelli kardeşimizin katıldığı gecede, gönüllerince eğlenen kardeşlerimiz, unutulmaz anlar yaşadı.

Gecede Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Muhammet Mustafa Başyiğit birer konuşma yaparak Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise engelliliğin yalnızca engellileri değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren, topyekûn bir anlayışla ele alınması gereken toplumsal bir sorun olduğuna dikkat çekerek “Sizleri kendimizden farklı görmüyoruz” dedi.

Nice sağlam insanların ruhunun engelli olduğunu ifade eden Başkan Zeybek, her zaman yanlarında olduğunu dile getirerek her türlü sıkıntılarına çözüm bulmak için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olacağını söyledi. Huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturulmasının yolunun, engelli kardeşlerimizi toplumun ayrılmaz birer parçası olarak görmekten geçtiğini kaydeden Başkan Zeybek, Engelliler Günü’nün toplumsal farkındalığı ve hassasiyeti arttırmasını temenni ederek, engelli kardeşlerimize aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.

Editör: Haber Merkezi