SİYASETÇİ DEĞİL VATANDAŞ KONUŞACAK
“Vatandaşlarımızın teveccühü karşısında hizmet etmezsek Allah bunun hesabını sorar ” diyen MHP Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’da hem vatandaşımızın hem de esnafımızın büyük sıkıntılar yaşadığını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’da sıkılmadık el bırakmadan ziyaretlerine devam ediyor.
Vatandaşların artık siyasileri dinlemeyeceklerini, siyasilerin vatandaşları dinleyeceğini kaydeden genç aday Çetinkaya, “Bu güne kadar vatandaşlarımız hep siyasileri dinledi lakin hiçbir sıkıntılarını anlatamadılar. Neden? Çünkü tüm siyasiler sıkıntıları bildiklerini söyledi. Biz buna karşı çıkıyoruz. Allah’ın izni ile biz biliyoruz demeyeceğiz, biz çözeceğiz. Ben konuşup vatandaşımız dinlemeyecek. Onlar konuşacak, sıkıntıları bana aktaracaklar” dedi.
RAKİPLERİ BİLE TAKDİR EDİYOR
Tüm kesimler tarafından kucaklanan Çetinkaya, her hafta yaptığı çıkışlarla da akıllardan silinmeyecek bir siyasetçi imajı çiziyor. Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını her türlü reklam mecrasına taşıyan Çetinkaya, gözlerden uzak kalmayarak vatandaşların hafızalarına kazınmış durumda. Her hafta farklı bir reklam modeli ve farklı bir sloganla vatandaşların gözlerine hitap eden genç aday her kesimin takdirini toplayarak, seçim arifesinde büyük beğeniler kazanıyor. Öte yandan Çetinkaya’nın izlediği siyaset de diğer rakipleri tarafından da takdir edildiği alınan duyumlar arasında.
PROJELER AFYON’U DEĞİŞTİRECEK
Afyonkarahisar için hazırladığı projelerini anlatan Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya projelerinin her kesim tarafından takdirle karşılandığını belirterek, “nokta atışlarla hazırladığımız projeler hayata geçirilmeye başlandığında gözlemleyeceksiniz, yeni bir Afyonkarahisar ortaya çıkacak” diye konuştu.
Bulunduğu her platformda marka bir Afyonkarahisar hayal ettiğini kaydeden Çetinkaya, bunu başaracaklarını ve marka şehrin ilk adımının atıldığını söyledi.
ŞEFFAF BELEDİYECİLİK
Belediye başkanı olarak seçilmesi halinde belediyenin her 3 aylık gider kalemlerini, ne harcandığını internet üzerinden yayınlayacağını, şeffaf belediyecilik yapacaklarını belirten Çetinkaya, ortak akıl ve tam katılım modeliyle yönetimi başaracaklarını, mahalle meclisleriyle de bunu sağlayacağına emin olduğunu ifade etti.
Belediyecilik anlayışının yeni bir boyut kazanacağını belirten Çetinkaya Şeffaflık belediyecilik anlayışı olarak benimsenmesi gerektiğini söyledi. Vatandaşların kafalarında soru işaretleri bırakmadan, yapılanları kalem kalem yayınlayacaklarını belirten Çetinkaya, “Kasamızda ne kadar kalmış neye ne kadar harcanmış gizli dosyalarda değil vatandaşımızın gözü önünde olacak” dedi.
Son olarak İşin ehline verilmesi gerektiğine vurgu yapan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “İlk ezandan son namaza kadar vatandaşımızın yanında olacağım” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi