Sigorta Acenteleri Derneği iftar yemeğinde bir araya geldi

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği üyeleri, Beyaz Saray Restorandaki iftar yemeğinde bir araya geldi.
Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, acenteler arasında birlik ve beraberlik için faaliyetlerin sürdüğüne dikkat çekti.
İftar yemeğine yoğun katılım olurken, ilçelerdeki sigorta acenteleri de yemeğe iştirak etti.
Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, "Derneğimiz, sigorta sektörünün gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için çaba sarf ediyor" dedi.
Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta da AFSAD adlı bir grupla sesini duyurduğuna dikkat çeken Özerdem, bu grubun gün geçtikçe daha da büyüdüğünü ve ilgi gördüğünü belirtti.
Özerdem, "Dernek olarak faaliyetlerimizi bu grup vasıtasıyla da duyuruyoruz. Zorunlu Hekim Sgortaları'nda indirim yapılmamasına yönelik bir faaliyet yürüttük. Geçen sene bu kampanyaya uyan 3-4 acente varken, bu sene 3-4 acente dışında kimse indirim yapmadı. Yine ATSO Spor Oyunları'nda da dernek olarak başarı kazandık" diye konuştu.
İftar yemeğinde Liberty Sigorta Akdeniz Bölge Müdürü Özgür Pekin'e, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Hancıoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Editör: Haber Merkezi