Sicimoğlu için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi

Geçen hafta sonu vefat eden Afyonspor'un unutulmaz taraftarlarından Dostlar Meclisi Üyesi Fikret Sicim (Sicimoğlu), Afyonkarahisar Belediyesi ile Dostlar Meclisi işbirliğinde, Atatürk Hatıra Ormanı ve Mesire Alanı'nda düzenlenen mevlid-i şerif programıyla anıldı.

Afyonkarahisar, değerli bir büyüğünü daha kaybetti... Afyonspor'un unutulmaz taraftarlarından Dostlar Meclisi'nin sevilen, güler yüzlü ismi Fikret Sicimoğlu, eş, dost, akraba ve sevenlerine birçok güzel hatıra bırakarak geçen hafta sonu hayatını kaybetti. Sicimoğlu'nun cenazesi, hafta sonu Mısri Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

Afyonkarahisar Belediyesi de vefatının hemen ardından Sicimoğlu'nun üyesi olduğu Dostlar Meclisi ile birlikte mevlid-i şerif programı düzenleyerek, merhuma ve ailesine karşı büyük bir vefa örneği gösterdi. Atatürk Hatıra Ormanı ve Mesire Alanı'nda düzenlenen mevlid-i şerif programına, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Park ve Bahçeler Müdürü Kasım Baydar, Belediye Başkanı Danışmanı Abdülkerim Çalışkan, ADD Şube Başkanı Veli Cengiz, Dostlar Meclisi üyeleri ve merhum Sicimoğlu'nun ailesi katıldı.

Okunan mevlidin ardından, dualar edilerek Fikret Sicimoğlu bir kez daha rahmetle anıldı. Burada Dostlar Meclisi adına kısa bir konuşma yapan ADD Şube Başkanı Veli Cengiz, düzenlenen mevlid programı nedeniyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a ve katılımlarında dolayı Dostlar Meclisi üyelerine teşekkür etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da merhum Sicimoğlu'nun Afyonkarahisar'ın sevilen, örnek isimlerinden biri olduğunu hatırlatarak, "Dostlar Meclisi ile birlikte düzenlediğimiz bu programla kendisini bir kez daha anmış olduk. Allah kendisine gani gani rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine, başsağlığı ve sabırlar nasip etsin inşallah" dedi.

Editör: Haber Merkezi