Sıcak Dokülen Zift Sürücülere Zor Anlar Yaşattı
Afyonkarahisar - Kütahya karayoluna dökülen zift sebebiyle araçların lastikleri ziftle kaplandı.
Afyonkarahisar - Kütahya karayoluna dökülen zift sebebiyle araçların lastikleri ziftle kaplandı. Zor anlar yaşayan sürücüler jandarmaya müracaat etti.
Yapım çalışmaları sebebiyle karayoluna dökülen ziftin, üstü çakıl taşı kaplanmadan öylece bırakıldığı görüldü. Yolu kullanan sürücülerin araçlarının lastikleri ve dış kaportalarının bir kısmı ziftle kaplandı. Yolda bulan ziftin dün akşam saatlerinde atıldığını belirten sürücü Erkan Gümüşçü, "Tek yönlü yoldan geliyorduk. Ziftin eridiğini hissettik ama erimeyle alakası yok bu işin. Akşam saatlerinde sıcak zifti dökmüşler buraya. Tüm arabalar berbat oldu. Mağdur durumdayız şu anda. Özel şirketle gidip görüştüler ama bu lastiklerle de yola çıkamayız. Gecenin bu saatinde zift dökülmesi bizi perişan etti" dedi.
Çok sayıda araç sürücüsü kendi imkanlarıyla lastiklerini temizlemeyi tercih etti. Bazı araç sürücüleri ise bulundukları alandaki mıcırda araçlarını kaydırarak lastiklerini temizlemeye çalıştı. Jandarmanın gelmesi ile araç sürücüleri karayolları şirketi hakkında suç duyurusunda bulundu.Cihan
Editör: Haber Merkezi