SGK' ya Emzirme Odası

Sağlık Bakanlığı ile UNICEF işbirliği ile “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Destekleyici Kuruluşlar Programı” kapsamında İlimizde anne sütünü desteklemek ve anneleri emzirmeye teşvik etmek için farklı kurum ve kuruluşlar ile alış veriş merkezi v.b gibi yerlere açtığımız emzirme odalarına bir yenisi daha eklendi. Afyonkarahisar Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Bebek Bakım ve Emzirme Odası, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Samet Fidan, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Deniz Fırat, ÇEKÜV Şube Müdürlüğünden Dr. Fatma Dilan Özdemir, Hemşire Ebru Uzar’ın katılımları ile annelerin kullanımına açıldı.

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz tarafından Afyonkarahisar Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü adına İl Müdürü Samet Fidan'a Teşekkür Belgesi ve Bebek Dostu Destekleyici Kurum plaketi ve unvanı verildi.

Afyonkarahisar Sosyal Güvenlik İl Müdürü Samet Fidan; bütün kurum ve kuruluşlarda olması gereken bebek bakım ve emzirme odasının hem vatandaşımız hem de Kurum personeli için ihtiyaç olduğunu, ve bu eksikliğin giderilmesi nedeniyle memnun olduğunu dile getirerek İl Sağlık Müdürlüğü adına Müdür Korkmaz’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi