Sezen,“Zeybek tüm Afyonkarahisar'ın Belediye Başkanıdır”

Haftalık basın bilgilendirme toplantısında konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, “Artık Mehmet Zeybek tüm Afyonkarahisar'ın Belediye Başkanıdır. Bize oy versin vermesin herkese eşit mesafede olacaktır” dedi. Merkezdeki İl Genel Meclisi üyelikleri ile ilgili itirazın da sabah neticelendiğini kaydeden Sezen, ilk grup toplantısının yarın yapılacağını söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, haftalık basın bilgilendirme toplantısında gündemi değerlendirdi. Tanıtım ve Medya Başkanı Selim Arıcı’nın da katıldığı toplantıda konuşan Sezen seçim sonuçlarının Afyonkarahisar için kesinleştiğini söyledi.

“Zeybek artık tüm Afyonkarahisar’ın belediye başkanıdır”

“Hamdolsun 2014 yılına göre merkez ile birlikte ilçe sayımız 12'ye yükseldi” diyen Sezen konuşmasında, “Türkiye genelindeki en başarılı illerden birisi Afyonkarahisar AK Parti il teşkilatıdır. Dün itibariyle de muhalif partiler tarafından kullanılan itiraz hakları karara bağlandı. Seçim sonuçları kesinleşti. Mehmet Zeybek başkanımız seçim kurulundan mazbatasını alarak dualar eşliğinde tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz ile birlikte görevine başladı. Rabbim mahcup etmesin. Öncelikle Afyonkarahisar olmak üzere tüm Türkiye'ye hayırlar ihsan eylesin. Artık Mehmet Zeybek tüm Afyonkarahisar'ın Belediye Başkanıdır. Bize oy versin vermesin herkese eşit mesafede olacaktır. Bizim tek kaygımız Afyonkarahisar’dır.Afyonkarahisarlı hemşerilerimizdir. Biz yine geçmiş dönemde olduğu gibi Burhanettin Çoban'ın vermiş olduğu hizmetlere şahit olduğumuz gibi bundan sonra da inşallah güzel ve iyi hizmetlere şahit olacağız ve hizmetkâr olacağız.Seçim süreci boyunca sadece Afyonkarahisar merkez ile ilgili değil tüm ilçelerimizde beldelerimizde, seçim bölgelerimizde vatandaşlarımızın önüne projelerle çıktık.Bizim teşkilat olarak asli vazifemiz seçilmiş olan belediye başkanlarımızın projelerin takipçisi ve destekçisi olmaktır” ifadelerine yer verdi.

“İlk projemiz askeri havalimanı ve AFRAY olacaktır”

Seçim süreci boyunca farklı projelerle vatandaşların karşısına çıktıklarını vurgulayan Sezen şöyle konuştu: “Gördük ki Afyonkarahisar halkının öncelikli problemi trafiktir. Dolayısıyla bizim inşallah ilk projemizden birisi AFRAY olacaktır. Önümüzdeki haftalarda Ankara'da Sayın Ulaştırma Bakanımızdan bir randevu talep ettik. Sayın vekillerimiz, belediye başkanımızla birlikte bir görüşme sağlayacağız.Önceliğimiz Afyonkarahisar’dır. Bununla birlikte askeri havalimanının sivil uçuşlara açılmasıdır. Öncelikle hayata geçireceğimiz iki projemiz budur.Tabii ilçelerimizde de göreve gelen belediye başkanlarımızı ziyaretlerimiz devam ediyor.Özellikle Sultandağı,Çay, Emirdağ, Dinar ilçelerimizbu dönem AK Parti'ye geçen ilçeler.Belediyeler ile ilgili de geçmişte eksik kalan yapılamayan hükümet desteklerinden yeterince faydalanamayan bu ilçelere öncelik sağlayacağız.Biz oradaki belediye başkanlarımıza dedik ki;‘Beş yıllık göreve geldiniz. Gece gündüz demeden her biri kendi döneminde 10'ar yıllık çalışacak bu eksikliklerinizi bir an önce inşallah giderecek, halkı AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracak ve devam edeceğiz.’”

“Yarın ilk grup toplantımızı yapacağız”

Sezen, merkezdeki İl Genel Meclisi üyelikleri ile ilgili itirazın sabah neticelendiğini kaydederek şöyle dedi: “İnşallah bugün saat 17:00 da merkezdeki il genel meclis üyelerimiz mazbatalarını alacaklar.Muhtemeldir ki yarın bizim tüzüğümüz gereği İl Genel Meclisi üyelerinin ve Belediye Meclis Üyelerinin grup başkanı olarak ilk grup toplantımızı yapacağız. Hem Belediye Meclis üyelerimiz, hem de İl Genel Meclis üyelerimizle gerçekleştireceğiz.Toplantının ardından da Bismillah diyerek görevlerine başlayacaklardır.Kaybedecek bir günümüz dahi yok.Afyonkarahisar için çalışacağız.Yapacak çok işimiz var.İnşallah şehrimizi Ege'nin yapma gayreti ile çıktığımız yolda Sayın Bakanımızla,milletvekillerimiz ile teşkilatımız ile belediye başkanımızla termalin başkenti bir Afyonkarahisar için gece gündüz demeden çalışacağız.”

Çoban’a teşekkür, Zeybek’e başarı diledi

Sezen, “10 yıldır Afyonkarahisar’daeşsiz hizmetleri bulunan Sayın Burhanettin Çoban başkanımıza tüm Afyonkarahisarlılar adına şükranlarımı ifade ediyorum.Tüm belediye çalışanlarımız adına, teşkilat mensuplarımız adına 10 yıldır bu görevde bulunmuş arkadaşlarımız adına Burhanettin başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. AK Parti vefanın adıdır.Mehmet Zeybek başkanımıza da inşallah güzel hizmetleri için yolu açık olsun diyoruz.Teşkilat olarak vekillerimiz olarak her daim onun yanındayız.Afyonkarahisar için neler yapılması gerekiyorsa hep birlikte Sayın Belediye Başkanımız,Sayın Bakanımızla, teşkilatımız ile ve Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız temsilen İl Başkanı olarak ben her türlü yanındayım.İnşallah yeni dönem Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olur” dedi.

AK Parti haftaya kampa giriyor

Sezen sözlerini, “Haftaya inşallah 26-27-28 Nisan'da Sayın Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında bir kampa katılıyoruz. Kızılcahamam'da yapılacak kampımıza belde, ilçe, İl Genel, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız katılacaktır.Yerel yönetimlerle ilgili bir projeksiyon çizilecek. Sıkıntıda olan bölgelerde bir yol izlenecek ve ona göre bir çözüm bulunacak. Biz teşkilatçılık gereği bir yenilenme sürecinden geçtik.Seçimler bizim için bir yenilenmelidir. Dolayısıyla şimdi bundan sonra alamadığımız noktalarda nerelerdir, nedendir, orada sorun nedir onları çözeceğiz” ifadeleri ile noktaladı.

Editör: Haber Merkezi