Sezen’den Görgöz’ün çağrısına yanıt: İhtiyaçlarınızı karşılamaya hazırız.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, “CHP’li belediyelerin koruyucu malzemeye ihtiyacı var” diyen CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün çağrısına karşılık verdi. Sezen “Kimsenin karamsarlığa kapılmasına rıza gösteremeyiz. CHP’li belediyelerin ihtiyaçlarını AK Belediyelerimizle karşılamaya hazırız” dedi.

“CHP’li belediyelerin ihtiyaçlarını AK Belediyelerimizle karşılamaya hazırız”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün, belediyelerin koronavirüs salgını nedeniyle giderlerinin arttığını ve koruyucu malzemeye ihtiyacı olduğunu ifade etmesinin üzerine bir açıklama yaptı. Sezen, “CHP İl Başkanı Görgöz’ündezenfektan, maske gibi koruyucu malzeme çağrısına karşılık Afyonkarahisar’daki AK Partili 35 belediyemiz ile CHP’li belediyelerin ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız,CHPli belediyelerin şehirlerini, sokaklarını, kamu kurumlarını dezenfekte etmeye de talibiz” dedi.

“Koronavirüs her vatandaşımızı tehdit ediyor, kimseyi ayıramayız”

Sezen açıklamasında, “AK Parti İl Başkanlığı olarak Sayın Görgöz’ün bu talebine karşılık ihtiyaçlarını gidermek istediğimizi ifade etmek isteriz. Biz,Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın her zaman ifade ettiği üzere ‘önce insan’anlayışına sahip olan bir medeniyetin, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyen kültürünün mensuplarıyız. Bu yüzden koronavirüsün her bir vatandaşımızı tehdit etmesine karşılık kimseyi ayırmadan tüm hizmetlerimizi paylaşmaya açık ve hazırız” ifadelerine yer verdi.

“Kimsenin karamsarlığa kapılmasına rıza gösteremeyiz”

Sezen, “Koronavirüs ile mücadele konusunda dünyada örnek gösterilen ülkemiz için her ne kadar; ‘hükümet bu süreci götüremiyor’ deyip, ardından da maske için ek ödenek çağrısında bulunmasını karşılıksız bırakmayacağımızı ifade ederek Sayın Görgöz’ünçağrısına yanıt vermek isterim. Zira memleket işi gönül işi diyerek çıktığımız bu yolda bize oy versin vermesin her vatandaşımız hizmetlerin en iyi ve en güzeline layıktır anlayışı ile çalışıyoruz. Madem böyle bir talepleri var, biz de İl genelindeki başta Afyonkarahisar İl Belediyemiz olmak üzere AK Partili 35 belediyemiz ile birlikte taşın altına elimizi koymaya hazır olduğumuzu ifade etmek isteriz. İl merkezimiz başta olmak üzere 18 ilçe, 59 belde ve 422 köyümüz ile birlikte bu salgının üstesinden gelecek sadece imkâna değil, aynı zamanda morale ve kararlılığa da sahip olduğumuzu ifade etmek isteriz. Kimsenin bu konuda karamsarlığa ve rehavete kapılmasına rıza gösteremeyiz. Her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak tedbirlerimizi adım adım alıyor, hayata geçiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi