Sezen,“AK Parti 19 yıldır mazlumların sesi oluyor”


AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen AK Parti’nin 19. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sezen, Türkiye’nin kaderi ile AK Parti’nin kaderinin bir olduğunu söyledi.

“Milletten aldığı güç ile yoluna devam ediyor”
Mesajında AK Parti’nin 19. yaşına girmiş olmasının haklı gururunu yaşadıklarını belirten İl Başkanı Sezen, “Millete hizmet yolunda mazlumların sesi, zalimlerin korkusu olmaya devam eden AK Partimiz, milletinden aldığı güç ve destek ile yoluna devam ediyor. Milletimiz üzerinde oynanan her türlü kirli oyunu bugüne kadar milletimizin güven ve desteği ile bozan AK Parti artık milletimizin genlerini taşıyan, kökleri tarihimizin derinliklerine uzanan bir parti olduğunu herkese göstermiştir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile milletin arasındaki oluşan derin bağla Türkiye’nin kaderi ile AK Parti’nin kaderi artık bir olmuştur. Milletimiz liderine ve AK Partimize sahip çıkarak artık geleceğine sahip çıkıyor istikrarlı yükselişine devam ediyor” dedi.

“19 yıldır Milletimizin tercihi istikrardan yana oldu”
AK Parti’nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını ifade eden İl Başkanı Hüseyin Sezen, “AK Partimiz Türkiye siyasi tarihinde görülmemiş bir istikrar ile önemli işler başarmış, başarmaya da devam eden kaderi milletin kaderi ile birleşmiş tek partidir. Bugün Türkiye yönetimde istikrarın ne kadar önemli olduğunu AK Parti ile görmüş ve kuruluşumuzdan bugüne milletimizin tercihi istikrardan yana olmuştur. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile Ayasofya Cami’nin tekrar ibadete açılması ve Akdeniz’deki sondaj çalışmalarıyla dünya devletlerine Türkiye’nin söz sahibi olduğunu tekrar göstermiş olduk. Türkiye birçok ilki AK Partimiz ve Genel Başkanımızın dik duruşu ile yaşamış yaşamaya da devam edecektir” dedi.

Editör: Haber Merkezi