Sezen,“31 Mart kolay bir seçim olmadı ama…”

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından teşkilat mensuplarına verilen teşekkür yemeğine katıldı. Burada konuşan Sezen, “31 Mart seçimleri kolay olmadı ancak ilçelerimizde yüzde 50 artış yaşadık. Emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilata gönderdiği selamını iletti.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti teşkilat üyelerine teşekkür yemeği verdi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in davetlisi olarak AFBEL Termal Otel’de gerçekleşen geceye AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Mahalle temsilcileri ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

“Güzel sonuçlar aldık”

toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser yaptı. Eser, “AK Parti teşkilatları olarak ilk toplantımızı Belediye Başkanımız Mehmet Bey'in daveti ile gerçekleştirmiş olduk. Yoğun bir seçim dönemi geçirdik. yaklaşık 3 ay, hatta 3 aydan fazla hep birlikte gerçekten yoğun bir şekilde koşturduk. Hep birlikte güzel işler başardık. Allah'ın izniyle bütün teşkilatlarımızla üzerimize düşen görevleri yerine getirdik. Hamdolsun hem Afyonkarahisar merkez, hem ilçe ve beldeler, hem de ülke geneli güzel sonuçlar aldık. Ben çalışmalarınızdan dolayı ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“Keşke Türkiye’nin her yerinde böyle sonuçlar alınsaydı”

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban da 31 Mart'ta şehir olarak güzel bir seçim geçirdiklerini söyledi. Çoban konuşmasında, “Oy oranlarında ciddi bir artış kaydettik. Bunda il teşkilatımızın, ilçe teşkilatımızın, Kadın ve Gençlik kollarımızın emekleri çok büyük. Güzel bir sonuç elde edildi. Gönül isterdi ki keşke Türkiye'nin her yerinde böyle sonuçlar alınsaydı. inşallah o günleri de görürüz. Allah-u Teala önümüzdeki 5 yıl içerisinde seçilmiş tüm kardeşlerimize Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Üyesi, belediye meclis üyesi, tüm kardeşlerimize muhtar kardeşlerimize güzel hizmetler yapabilmeyi, insanların yararına şehirlerin yararına, ülkemizin yararına, yetmedi dünya coğrafyasında nerede ne ihtiyaç varsa onlara destek olmayı nasip eylesin” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanının teşkilata gönderdiği selamını iletti

AK Parti İl Başkanı Sezen de konuşmasında, “31 Mart seçimlerinden sonra birlikte olduğumuz ilk toplantımıza katılımlarınız için teşekkür ederim. Bu toplantıyı organize eden Sayın Belediye Başkanımızdan da Allah razı olsun. 31 Mart seçimleri çok zor bir seçimdi. Afyonkarahisar'da gerek sahada, gerek Genel Merkezde görünen bir durumdu. Ancak hamdolsun gayretle ve samimiyet ve çalıştık. Ben Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Merkez ilçe ve özellikle mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Her birimiz genel başkan nidasıyla gece gündüz demeden çalıştık. Hepinize teşekkür ediyorum. Üzerimde bir selam var, onu ileteyim; Seçimlerin hemen akabinde Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız bizleri telefonla arayarak özellikle teşkilat mensuplarına çok selamlarını hürmetlerini teşekkürlerini iletmemi istedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın size çok selamı var” ifadelerini kullandı.

“Kolay bir seçim olmadı”

“AK Parti ilkeleri ve ilkleri bir partidir” diyen Sezen konuşmasına şöyle devam etti: “AK Parti bir dava partisidir. ‘31 Mart seçimleri zaferle sonuçlanacak’ dedik ve zaferle sonuçlandı. Kolay bir seçim değildi. Şer ittifakı blok halindeydi. Halen devam ediyorlar. Gün birlik olma günüdür. Gün, fitne fesata fırsat vermeden safları sıklaştırma günüdür. 31 Mart seçimlerini kazasız atlattık. 1 Nisan itibariyle biz gönül belediyeciliğine başlıyoruz. Herkesten benim talebim şudur; Her seçim yeni bir başlangıçtır. Biz 1 Nisan itibariyle verilerimizi önümüze koyduk, bir sonraki seçimler için çalışmalarımıza başladık. Sayılı günler çok çabuk geçiyor. Biz gönüllere girme çabası içerisinde olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız da zaten bu seçimi gönül belediyeciliği seçimi olarak nitelendiriyor. Bundan sonra gönül seferberliği başladı. Şer ittifakı boş durmuyor. Bizler teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde fitne ateşi yakmadan yürürsek 2023 hedefine hep birlikte ulaşacağız. Bugüne kadar büyük hizmetleri olan Burhanettin Çoban başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 10 yıl boyunca belediye başkanlığı yaptı. Mehmet başkanımız da aynı yolda daha fazla hizmet ederek Afyonkarahisar'a hizmet verecek.”

“İlçelerde yüzde 50 artış yaşadık”

Sezen konuşmasını, “Biz teşkilat olarak tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte Afyonkarahisar için ‘durmak yok yola devam’ diyoruz. Ben başta yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere 18 ilçemiz 41 beldemiz vardı. Ben onlara gece gündüz demeden çalıştıkları için çok teşekkür ediyorum. Kadın Kolları Başkanımıza, Yönetim Kurulu üyelerine, evinde çocuğunu eşini bırakıp bizler için çalıştılar. Ben teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Yine Gençlik Kolları gece gündüz demeden enerjimizi yükselttiler. Gerek sosyal medyada, gerek sahalarda, gerek sokakta bu güzel sonucu almamızı sağladılar. Gençlik kolları başkanı ve yönetimine ben bu noktada çok teşekkür ediyorum. İlçelerde %50 oranında bir artış oldu. AK Partili belediyeciliği konusunda ciddi bir artış yaşadık. Teşkilatçı yapı bu seçimde ön plana çıktı. Rabbim bizi Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan istikametinden ayırmasın. Güzel hizmetlerde bulunmayı nasip etsin. Ben Mehmet Zeybek başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin” ifadeleri ile noktaladı.

Ambaryolundaki araziye otopark yapılacak

Son konuşmayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptı. Zeybek, “2023’e kadar Rabbim başımızı önümüze eğdirecek şeyleri bize nasip etmesin. Bu görevden Sayın Burhanettin Çoban Başkanımız anlının akıyla çıktı, inşallah Rabbim bizleri de yanlışa saptırmasın kötülere de fırsat vermesin. Hepiniz çok gayret gösterdiniz, ter döktünüz. Bu Mehmet Zeybek’in şahsına değil, Sayın Cumhurbaşkanımızın başının dik olması için gösterilen bir gayretti. Hepinizden Allah razı olsun. Bildiğiniz üzere Ambaryolu’nda Türkiye Şeker Kurumu’na ait bir arazi var, satılığa çıktı. Sayın Vekilimiz Ali Özkaya Bey takipçisi oldu, aradılar. Belediye olarak Özelleştirme İdaresi’ne bir yazı gönderdik. Şu anda durduruldu” dedi.

Editör: Haber Merkezi