Sezen'den Ramazan bayramı mesajı

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Sezen mesajında "Dini ve milli bayramlarımız manevi değerleri en üst seviyeye çıkaran, dargınlık ve kırgınlığı unutturan müstesna günlerdir" dedi.

Ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, "Dini ve milli bayramlarımız, aslında birlik ve beraberliğin tavan yatığı en önemli günleridir. Bu günlerde millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha içten hisseder, mutluluklarımızı paylaşırız.

Bu vesileyle milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir bayrama daha sağlık, huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bayram günlerinin toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri vardır. Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel bir şekilde yaşandığı bayramlar; vatandaşlarımızı birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştırmaktadır. Aile bireylerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, müstesna günlerdendir" dedi.

“Mazlumlara el uzatmak Müslüman olarak görevimizdir”

Sezen mesajında "İslam dünyası üzerinde yanan ateşin sönmesi için elinden geleni yapan devletimiz, bundan sonra da bu duruşunu bozmayacak ve bu ateş sönene kadar mücadele edecektir. Dünyanın neresinde olursa olsun yardıma ihtiyacı olan ve ulaşabildiğimiz tüm mağdur ve mazlumlara el uzatmak insan ve Müslüman olarak görevimizdir. Diliyorum ki bu mübarek günler tüm insanlığın güven ve huzur bulacağı bir geleceğin başlangıcı olur ve başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyada silahlar susar, zulümler son bulur" ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi